Tož dondu do teho Konzumu a tam kupim sedum pudingu v pytličkách žluté barvy, to znamená vanylkové chutě a příchutě.
Teďka prosím POZOR, esli mate doma kravy lebo kozy, tym nemyslím kravy jako susedky a koze jako vaše organy, ale myslim kravy jako zviřata a kozy taky zviřata, tož tolik enem k vysvětlení, aby ste si nemyslely, milé moje čtenářky, že su prasisko sprosté, depák.

Tak ten, kdo má doma kravu lebo kozu, nadojí si mleko doma a nemusí kupovať v Konzumu. Ten, kdo ty dojicí zvířatka nemá, kupi si do zásoby tři pytlíky mleka a taky jahodový kompot (zase – kdo ma svoje jahody domacy, neutrácí v Konzumu), cukr vanylkovaný, ten je do teho najlepší.

Včilkaj najduležitější věc jaka može byť: kupime si ve Zdravé vyživě Agar, to je prosím želatina z mořských řas. Má tolik vitaminu, že sa z teho všeci posereme, jak je zdravá a chutná.

Já použivám enem tu, lebo ta moja mlsná susedka Sára by nic inšího do huby nestrčila, jak je rozežraná, ale cobysem v ramci dobrých susedských vztahů neudělala.

Tož když to všecko mame v kupě a hlavně teda v kuchyni, idem na to.

Uvaříme si puding, tajak ho mate rady, ale nesladime cukrem, enem tam vrazime jeden vanylkovaný cukr.

Já vařím z litra mleka, lebo zme rozežraní jak sviňa, a vrazim do teho litra dva pudingy a dva cukry.

Mezytym si otevřu kompoty s jahodama a vyleju tu ščavu do kastrolka, já nešetřím, tož tam vrazím kompoty dva.

Do tej ščavy si pomočím ten Agar, kupujeme zasadně v tyčinkách, to enem pro informacyju, a tu jednu tyčinku vrazím do tej ščavy, aby sviňa nabobtnala, asi tak půl hodiny.

Potem uvařím teho pudinga a mám nachystané misky, do kterých umistím trochu jahod na dno. Esli ste fakticky tak rozežraté jako Sára a já, tož možeme na dno nacpať aji pičkoty, ale esli nemate, nic sa neděje.

Mezytým si vyslechnu od stařenky aji od Sary, jaké su prasisko nečistotné, ale to je v ramci vaření normální, a enem sa usmívám, jak ty cérečky vesele švitoří.

Včílkáj puding nalévám do misek a pohažu sem tam jahody, jak sa mi to líbi.

A ideme na ten Agar, vaříme, vaříme až ho dočista rozpustíme na sračku a vy si myslite, že v tem hrncu není nic, ale to je omyl, milé čtenářky, je tam náš Agar dočista rozpuštěný.

Včilkaj ho vezmu a pomalinku nalévam na ty jahody s pudingem. Esli vam to proteče až na dno pudinga a vy sa leknete jak sviňa, že ste cosik podělaly, tož sa nebojte, nic ste nepodělaly, po ztuhnutí uvidíte tu paradu.

Dame vychladiť do lednice a vůbec najlepší je to přes noc, jak do dělám já. Enemže když rano přindu do lednice, tož tam najdu enem prazdné misky, takže včilkaj su opatrnější a sežeru si svoju porcu hnedka tajně na zachodě.

A to je všecka krása a já temu říkam Rajcovní puding, lebo sa ty moje cérečky tak mrštně jazyčiskem oblizuju, že mi to přinde moc rajcovní, teda enem od tej jedné, stařenka moc rajcovně nevypadá, proto ju dycky nenapadně vystrčím na balkon, ať si pomlaskáva a gryndá tam.

Včilkaj si teprve vychutnávam teho vyrazu a pozoruju moju susedku, jak erotycky vypadá, ale enem do chvilky než na mňa břeskné: „Jarine, co tak blbě čumíš, chceš po čuni hnedka, a lebo až za chvilku?“

A já sa v duchu usmivám, lebo vím, že dokaď má misku plnů, tož mi žadné nebezpečí nehrozí.

Přeju všeckým dobru chuť a přijemné zaživání.