Zájemci o květiny, okrasné rostliny a další zahradní sortiment se mohou na trhy vydat až do pondělí 8. května. „Májové dny si v Rožnově pod Radhoštěm užijí nejen zahrádkáři. Areál kempu je zaplněný více než stovkou prodejců, kteří mají pro příchozí připravenou bohatou nabídku zejména květin, trvalek, okrasných dřevin, zeleninové sadby, bylinek a ovocných keřů," přiblížila za pořadatele Valašské zahrady Taťána Míčková-Muchová.

V areálu mají své místo také prodejci zahradnických a domácích potřeb, ručního nářadí, přípravků pro ochranu a výživu rostlin, přírodní kosmetiky.

Ilustrační foto.
Fandění v hospodě má zcela jinou atmosféru

„Bohatá je nabídka koření, medu a výrobků z něj a dalších nejrůznějších dobrot. Pro zahrádkáře je otevřená poradna vedená Miroslavem Frankem, který je připravený odpovídat na odborné dotazy ohledně výživy a ochrany rostlin," doplnila Míčková-Muchová. Připravená okamžitě na požádání poradit zájemcům je také valašská bylinkářka Vanda Vrlová.

K dobré náladě hraje po celou dobu trvání trhů skupina Letokruhy. Valašská zahrada je přístupná až do pondělí vždy od 8 do 17 hodin.

Vítězný svatební pár roku 2016 - Eva a Martin Motlovi z Křelova-Břuchotína
Svatební pár Deníku pro rok 2016 má vítěze. Gratulujeme!