Termín pro přihlášení zájemců o účast prostřednictvím www.oris.orientacnisporty.cz vyprší ve středu 5. února o půlnoci. Další přihlášení je možné v den závodu přímo na místě podle možností pořadatele.

Centrem pro běžce bude vsetínská Střední zdravotnická škola. Parkovat je možné v okolí Dolního náměstí a Masarykova gymnázia Vsetín. Pro sportovce budou připravené tři tratě o délkách čtyři, tři a dva kilometry v městské zástavbě.

Poslední nevede do kopců a podle pořadatelů je vhodná i pro rodiče s kočárky a podobně. K dispozici budou běžcům mapy a také mapníky.

„Závod proběhne za běžného silničního provozu. Buďte prosím opatrní při přebíhání komunikací a ohleduplní na chodnících,“ vyzývají pořadatelé.

V centru závodu bude pro účastníky připravený čaj. Výsledky se budou vyhlašovat průběžně po ukončení jednotlivých kategorií. První tři závodníci v kategoriích obdrží diplom. Informace o závodu na internetové stránce Kobry Vsetín: www.kobravs.cz. Závodí se podle platných pravidel ČSOS a soutěžního řádu Valašské oblasti.

Nádraží ve Valašském Meziříčí se opravy dočká nejdříve v roce 2024.
Nové nádraží v Meziříčí? Nejdříve v roce 2024
Proč vyrazit do Velkých Karlovic? Sjezdovka Horal
Zima nejen s lyžováním? 5 důvodů, proč vyrazit do Velkých Karlovic