Lidé se sejdou také v Rožnově pod Radhoštěm. V osmnáct hodin na Masarykově náměstí. Akci zde organizují členové místního spolku Fujaré.

„Ztotožnili jsme se s myšlenkou kampaně Milion chvilek pro demokracii. Našim cílem je upozornit na skutečnost, že není v pořádku, aby byl premiérem trestně stíhaný člověk, navíc vedený jako agent StB,“ řekl za organizátory setkání v Rožnově Pavel Trčka.

Podle něj je podstatné, aby lidé dávali veřejně najevo svůj názor.

„Pokud chceme žít ve slušné zemi a mít slušného premiéra, musíme být slyšet,“ podotkl Trčka s tím, že smyslem setkání nemá být v žádném případě zpochybňování demokratických voleb.

Setkání Jednou provždy (ne vládě StB + KSČM) je vyvrcholením kampaně Milion chvilek pro demokracii iniciované spolkem Milion chvilek. Kampaň byla spuštěna 25. února a kladla si za cíl během sta dnů získat milion podpisů pod petici za odstoupení Andreje Babiše z funkce premiéra. Dosud ji podepsalo více než 251 tisíc lidí.

Ilustrační foto
Rožnov podruhé ožije folklorním festivalem Ondrášova valaška
Sto osm bikerů, od žáků po veterány, se v sobotu 2. června 2018 vydalo na trať sedmého ročníku závodu horských kol Stavařská Spedos tisícovka, který stavební průmyslovka ve Valašském Meziříčí pořádá zároveň jako memoriál zdejšího učitele a výborného cykli
Bikeři měli v nohou tisíc „výškových“