„Stačí libovolnou technikou vytvořit na výkres formátu A3 výtvarné dílo s dopravní tématikou a zapojit se tak do klání,“ říká místostarostka Valašského Meziříčí Zdislava Odstrčilová.

Výtvarná soutěž s dopravní tématikou pravidelně doprovází aktuální ročník Valašské rally ValMez. Žáci, třídy a školy mohou svá díla zasílat ještě do 20. března na adresu: Středisko volného času Domeček Valašské Meziříčí, příspěvková organizace, Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí.

Mezinárodní týden turistiky na Valašsku.
Týden turistiky na Valašsku slaví kulatiny. Pořadatelé věří, že letos bude

Na zadní stranu výkresů je třeba uvést jméno a příjmení autora, třídu a název školy. První tři nejlepší práce v kategoriích mateřinek a prvního a druhého stupně základních škol získají hodnotné ceny.

„Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen spojené s vernisáží se s ohledem na aktuální pandemickou situaci uskuteční při ukončení Valašské rally ValMez 28. března. Vítězné práce budou poté k vidění ve vestibulu radnice,“ doplnila Lenka Bírešová ze SVČ Domeček.

Soutěž pořádají Komise BESIP při radě města Valašské Meziříčí a Valašská Rally ValMez ve spolupráci se Střediskem volného času Domeček Valašské Meziříčí.