Už od pěti hodin ráno na místo přijížděli první prodejci. U jejich stánků se pak za celý den vystřídaly stovky lidí.

Vysokou návštěvnost podpořilo také slunečné počasí. „Letos jsem tady poprvé, jezdívám obvykle do Rožnova nebo Březolup. Přijel jsem se podívat po nějakých náhradních dílech. Ale zatím jsem si koupil jen pár drobnosti," prozradil Petr Valíček z Karolínky.

Nejen Valaši se přijeli na burzu podívat. O náhradní díly, měl zájem také Josef Hnilica z Přerova. „Máme tady už pár věcí vyhlédnutých. Některé jsou ale celkem předražené, tak čekáme až trochu sníží cenu," prozradil.

Pár úlovků na burze už však má. „Koupil jsem si náhradní pásy do auta a knížku. Je to technický popis a jízdní návod ke skůtru Čezeta typ pět set jedna," dodal Hnilica.

Prodejci nabízeli všechno. Od věcí na motorky a auta, přes oblečení, až po starožitnosti. Jedním z nich byl například Miroslav Čimánek z Kroměříže. „Nabízím náhradní díly na motocyklové veterány. Na této burze jsem poprvé. Není největší, ale zájem lidí je celkem veliký," zhodnotil burzu Čimánek.

Organizátor Miroslav Tomanec z Prvního valašského motomuzea v Senince si pochvaloval, že se účast prodejců každým rokem zvyšuje. „Když jsem tu dnes v pět hodin ráno přijel, čekalo připravených už dvacet prodejců," prozradil Tomanec.

S nápadem přišel když jezdil na burzy po republice. „Uvědomil jsem si, že u nás žádná taková akce nebyla. Nejblíž asi v Březolupech. Tak jsem zkusil uspořádat jednu taky," dodal Miroslav Tomanec.