Ve Vsetíně kriminalisté vypátrali pětatřicetiletého muže, na kterého byl vydán příkaz k zatčení, protože se nedostavoval k soudu ohledně krádeží. Ze stejného důvodu byl v pátrání šestašedesátiletý muž z Rožnova pod Radhoštěm. „V Hovězí jsme zadrželi jedenadvacetiletého mladíka, na kterého vydal okresní státní zástupce předběžný souhlas k zadržení pro podezření z páchání trestné činnosti," informovala policejní mluvčí Lenka Javorková.

V současné době policisté v okrese Vsetín pátrají po 114 osobách. Od začátku letošního roku se během výkonu služby policistům podařilo vypátrat 108 lidí.

„Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po Markovi Polonyovi a Tomáši Vozákovi. Na prvního jmenovaného muže je vydán příkaz k zatčení, protože se nedostavuje k soudu, který jej řeší pro loupež. Třicetiletý Marek Polonyi má trvalé bydliště v Novém Hrozenkově. Druhý z mužů se dopustil několika krádeží vloupáním, za které byl odsouzen a nenastoupil do vězení. Dvaadvacetiletý Tomáš Vozák má trvalé bydliště v Rožnově pod Radhoštěm," doplnila Lenka Javorková. Jakékoli informace k pohybu či pobytu těchto dvou mužů policisté přijmou na lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně.