Všemu údajně předcházely dlouhodobé rodinné spory. Podle svědků se spolu často hádali, matka se vůči synovi, jenž má ještě bratra, prý chovala nesnesitelně, hrála si na „nóbl dámu“ a do všeho mu muvila.

Policisté pátrali po utonutém na řece Ostravici ve Frýdlantu. Nakonec se našel mrtvý, 3. dubna 2021.
Občas se objevila ruka na hladině. Kluky to semlelo, říkají svědci

„Prý mu dělala v životě docela peklo, rozmlouvala mu každou holku a měla na něj vysoké nároky, tak mu už asi hráblo,“ citovala například jednoho svědka televize Polar.

Mluvčí policie Pavla Jiroušková násilný trestný čin v Kuníně, při kterém došlo k úmrtí ženy, potvrdila, v souvislosti s tím policisté zadrželi jednu osobu.

Ilustrační foto.
Po Orlové pobíhal muž s mačetou a ohrožoval lidi

„Kriminalisté prověřují násilný trestný čin, při kterém dnes došlo k úmrtí ženy v domě na Novojičínsku. V této souvislosti byla zadržena jedna osoba a krajští kriminalisté nyní provádí procesní úkony, ohledání místa činu a zajišťují stopy, které budou vyhodnocovat,“ uvedla mluvčí policie.

Podle informací Deníku se jedná o IT inženýra J. D. a žena (73 let) měla být rukama svého syna zavražděna opravdu hrůzným způsobem, a sice mačetou. Tato skutečnost ale ještě není potvrzena. Zadrženého muže pak na ošetření do nemocnice doprovodila ozbrojená policejní eskorta.