„Saunové noci pořádáme pravidelně vždy každou první sobotu v měsíci a jsou mezi hosty velmi oblíbené. Proto jsme se rozhodli nabídnout lidem tuto možnost mimořádně i v poslední den roku. Kapacita Silvestrovské saunové noci je omezená, nutná je rezervace předem,“ uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek. Zájemci si mohou místa zamluvit v recepci Wellness Horal (wellness-recepce@valachy.cz nebo telefonicky na 571 495 570).

Společnost HP TRONIC rozdělila 350 tisíc dětem, handicapovaným a Alzheimercentru
Společnost HP TRONIC rozdělila 350 tisíc dětem, handicapovaným a Alzheimercentru

Wellness Horal bude 31. prosince otevřeno pro širokou veřejnost pouze do 18 hodin. Poté se jeho prostory uzavřou a budou vyhrazeny už jen pro návštěvníky Silvestrovské saunové noci. Ti si mohou celý večer užívat koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami, relaxaci v saunovém světě a pro ty, kteří si chtějí protáhnout tělo, bude otevřeno i fitness centrum. V saunovém světě, v hlavní Sauně Dome, se návštěvníci mohou těšit každou hodinu na saunové rituály.

Hotel Lanterna.
Špaček, Hašková, Czendlik: 6 + 2 tipy na originální zážitek

Silvestrovské oslavy se budou konat také v restauracích všech tří hotelů Resortu Valachy. V hotelech Lanterna a Horal je program připravován jen pro ubytované hosty, v hotelu Galik i pro širokou veřejnost.

Silvestrovské pobyty v Resortu Valachy jsou velmi populární, všechny tři hotely – Lanterna, Horal i Galik – jsou již delší dobu vyprodané.

Ski areál Razula, který je součástí Resortu Valachy, bude v poslední den v roce otevřen jako každý jiný den, tedy od 8:30 do 17:30 hodin.

Více informací: www.wellnesshoral.cz