„Saunové noci pořádáme pravidelně, vždy každou první sobotu v měsíci, a jsou mezi hosty velmi oblíbené. Proto jsme se rozhodli nabídnout lidem tuto možnost mimořádně i v poslední den roku. Kapacita Silvestrovské saunové noci je omezená, nutná je rezervace předem," uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.

Rezervace přijímá recepce Wellness Horal na wellness-recepce@valachy.cz nebo telefonicky na 571 495 570.

Wellness Horal bude 31. prosince otevřeno pro veřejnost do 18 hodin. Poté se jeho prostory uzavřou a budou vyhrazeny už jen pro návštěvníky Silvestrovské saunové noci. Ti si mohou celý večer užívat koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami, relaxaci v saunovém světě a pro ty, kteří si chtějí protáhnout tělo, bude otevřeno také kardio fitness centrum. V saunovém světě, v hlavní Sauně Dome, se návštěvníci mohou těšit každou hodinu na saunové rituály.

Wellness Horal bude až do 22. hodiny nabízet také masáže. Hosté, kteří si rezervují masáž, mají již vstup na Silvestrovskou saunovou noc v ceně. Ostatní hosté zaplatí 990 Kč.

Silvestrovské oslavy se budou konat také v restauracích všech tří hotelů Resortu Valachy. V hotelech Lanterna a Horal je program připravován jen pro ubytované hosty, v hotelu Galik i pro širokou veřejnost. Silvestrovské pobyty v Resortu Valachy jsou mezi hosty velmi populární, v hotelech Horal a Galik je již vyprodáno, ve Spa hotelu Lanterna zbývají poslední volné pokoje.

Resort Valachy nabízí i vánoční pobyty. V hotelu Horal jsou již vyprodány, ve Spa hotelu Lanterna zbývají poslední místa.

Více informací: www.wellnesshoral.cz