„Zatímco rodinná sjezdovka Horal byla i přes zhoršené počasí v minulých dnech otevřena bez přerušení, sjezdovku Razula jsme během týdne měli zavřenou.

Vlekaři tak chtěli v teplejším počasí uchránit její povrch pro víkendové lyžování, což se nakonec podařilo.

Od pátku 12. ledna tak bude i Razula opět otevřena,“ uvedla mluvčí Ski areálu Razula Martina Žáčková.

Na obou sjezdovkách areálu se lyžuje od 8:30 do 17:30 hodin. Razula je v provozu jen ve spodní části, proto se zde lyžuje se slevou 20%.

Jednadvacetiletá Hradišťanka Tereza H. chtěla z Pákistánu propašovat devět kilogramů heroinu.
Zadrženou Hradišťanku v Pákistánu stále vyslýchají celníci

„Předpověď počasí naštěstí slibuje postupné zlepšování podmínek, o víkendu má opět mrznout a jakmile to bude možné, opět plánujeme spustit sněžná děla,“ dodala Martina Žáčková.

V sobotu 13. ledna je pro lyžaře připravena také doprovodná gurmánská akce v Bistru Razula na úpatí sjezdovky Razula s nabídkou zabíjačkových specialit řezníka Luďka Matyščáka, vítěze soutěže o nejlepší valašskou klobásu Karlovského gastrofestivalu 2017.

Lyžaři i další návštěvníci si mohou pochutnat na tlačence, jelitech, jitrnicích, uzených žebrech, vepřovém kolenu, zabíjačkové polévce a dalších specialitách.

Pavel a Jaroslav Sapíkovi.
Lanterna chystá raritu: ochutnávku medvědích specialit

Ski areál Razula je součástí karlovického Resortu Valachy, který tvoří ještě hotely Lanterna, Horal a Galik s dvěma relaxačními centry a další nabídkou aktivit.

Právě díky komplexní nabídce služeb zde nepociťují v souvislosti s teplejším počasím odliv hostů.

„Právě naopak, lidé pobyty neruší a rezervací spíše přibývá, některé termíny na jarní prázdniny budou brzy vyprodané. Právě díky wellness nebo dětským animačním programů mají naši hosté o zábavu postaráno za každého počasí,“ dodala Martina Žáčková.