Ve středisku jsou v provozu sjezdovky Razula a Horal, o víkendu bude mimořádně v provozu i sjezdovka Galik u hotelu Galik, kde si mohou zájemci vychutnat lyžování na kvalitně upraveném, výhradně přírodním sněhu.

„Zvláště hlavní sjezdovka Razula je v nejlepším stavu, jaký kdy pamatuji, což říkám opravdu bez nadsázky. Díky umělému zasněžování v kombinaci s dostatečným množstvím přírodního sněhu, stabilním teplotám i precizní práci našich rolbařů můžeme lyžařům v těchto dnech nabídnout vynikající zážitek z lyžování na kvalitním pevném podkladu, bez ledových ploten a ve všední dny zatím navíc i bez front. Podle předpovědi nás čeká o víkendu ideální počasí s teplotami bez extrémních mrazů a slunečnou oblohou. Teď by opravdu byl hřích nevyrazit k nám na lyže," prohlásil šéf Ski areálu Razula Luboš Sušila.

Středisko nabízí od čtvrtku do soboty také večerní lyžování na sjezdovce Razula, k rannímu a celodennímu skipasu přidává o víkendech jako bonus kousek čerstvého frgálu a šálek kávy nebo čaje v Gril srubu Razula přímo u svahu.

Ve všední dny mohou lyžaři využít také akci Lyžuj a plav, kdy k celodennímu či večernímu skipasu Razula získají hodinový vstup zdarma do termálních bazénů místního relaxačního centra Wellness Horal. V areálu je v provozu i dětský park na rodinné sjezdovce Horal, půjčovna i lyžařská škola Sunski.
Na příští neděli středisko chystá dětský závod O pohár strašidýlka Razuláka a na další dny Lyžování za vysvědčení. Školáci, kteří obdrží na pololetní vysvědčení alespoň jednu jedničku, budou mít od 31. ledna do 2. února celodenní skipas do Ski areálu Razula za 145 Kč, tedy za polovinu běžné ceny.

Ideální podmínky nabízí nyní Velké Karlovice také běžkařům. Díky dostatečnému množství přírodního sněhu je v obci upraveno 40 kilometrů značených tras.

Více informací: www.razula.cz