Jak probíhala příprava?

První týden nás ještě vedl pan Mika, kdy jsme se zaměřili hlavně na kondici, takže se v podstatě jenom běhalo. Po příchodu pana Kekrta jsme ke kondici přidali i herní věci.

Jak jste spokojený s novým trenérem?

Je vidět, že pan Kekrt je zkušený trenér. Má to v hlavě srovnané a ví, jak s námi pracovat. Tréninky jsou o něco náročnější, než jsme byli zvyklí, ale to je jenom plus pro nás. Sezona je v polovině a kondice je důležitá. Jinak má u nás velký respekt.

Učíte se i nové věci?

Spíše pilujeme to, co máme zažité. V půlce sezony v rozjeté soutěži se toho moc naučit nedá. Takže trénujeme to, co umíme a snažíme se zaměřit na detaily.

Jaký máte pocit z přípravných zápasů?

Máme za sebou přípravná utkání se Zlínem a Frýdkem. Zlín jsme porazili asi o 15 branek. S Frýdkem jsme prohráli o dvě branky. Ale myslím, že výsledky nejsou až tak směrodatné. Zahráli si všichni hráči a to je v přípravě důležité.

Hráli jste i mezinárodní turnaj v Hlohovci, kde jste ale skončili poslední. Co se stalo?

Bohužel se nám nepodařilo ani jednou zvítězit. Nicméně, byly tam kvalitní týmy z Polska a Slovenska, takže určitě pozitivní přínos pro tým. Máme odehrát ještě jeden zápas s Frýdkem, pak už nás čeká první zápas v Plzni. ⋌(šim)