Tajenka, kteří sportovci se zapíší do kronik jako nejúspěšnější sportovci Vsetínska pro rok 2011, bude rozluštěna na slavnostním galavečeru 15. března 2012 od 18 hodin v Domě kultury ve Vsetíně.

Stejně jako loni i tentokrát se do hlasování můžete zapojit i vy, čtenáři Valašského deníku, kteří pomocí hlasovacího kuponu zvolíte Sportovní hvězdu čtenářů Valašského deníku – a to z řad jednotlivců. Jediným kritériem pro navržení sportovce, trenéra či kolektivu jsou sportovní výkony, jimiž se sportovec, či kolektiv řadí do výkonnostní špičky v České republice za rok 2011. Důležité pro zařazení sportovce do ankety je, aby tento měl po celý rok 2011 příslušnost ke klubu působícím v našem regionu. Čtenáři mohou během února a pak ještě až do 9. března hlasovat prostřednictvím originálních a kompletně vyplněných kupónů z tištěného vydání Valašského deníku.

Návrhy do ankety nejúspěšnější sportovec roku 2011 byly oprávněny podávat výbory tělovýchovných jednot a sportovních klubů řádně sdružených v RS ČSTV Vsetín, výbory okresních svazů řádně sdružených v RS ČSTV Vsetín.

Za rok 2011 budou vyhodnoceny následující kategorie: jednotlivci dospělí, jednotlivci mládež, jednotlivci kategorie masters, handicapovaný sportovec, kolektiv dospělí, kolektiv mládeže, trenér dospělých, trenér mládeže, hvězda čtenářů Valašského deníku, netradiční sportovní výkon, síň slávy.