„Jestliže v listopadu nesplňovala epidemiologické požadavky téměř polovina týmu, nyní již jsou hráči naočkovaní či codiv prodělali a jsou připraveni na druhou fázi soutěže,“ oddechl si trenér Bystřice pod Hostýnem Martin Žůrek,

Z dvou podzimních dohrávek nakonec vytěžil jen bod, když padl v Litovli a doma s Vršovicemi zachránil remízu (29:29).

„V prvním zápase nás bylo tak akorát do mariáše – jen dva na střídání. Na vině byly nemoci a karanténa. Ve druhém náš výkon pro změnu poznamenala právě dlouhá přestávka v přípravě, scházelo patřičné nasazené, vyhecování, své sehrál i netradiční termín utkání. Výsledkem byl náš nevyrovnaný výkon ve vlnách a jen plichta, kterou ale bereme,“ mávl rukou Žůrek, který již věří v poklidnější jarní část. „Nyní ještě kvalitně potrénujeme a již doufám v plné síle zaútočíme na přední příčky,“ přeje si.

Ve Vsetíně nemají s proočkovaností problémy, dohrávali zápas v Jičíně kvůli odkladu ze strany soupeře a nakonec slavili těsnou výhru (30:27).

Trenér Andrej TitkovTrenér Andrej TitkovZdroj: Ivo Dudek

„Vyrukovali jsme v plné síle a nasazení. Jsem moc rád, že kluci náročný duel zvládli a udělali další krok vzhůru,“ potěšilo kouče Vsetína Andreje Titkova, jehož výběru aktuálně patří bramborová příčka. „Věřím, že zaútočíme a získáme medailovou příčku. Tým na to má kvalitu i odhodlání,“ cítí Titkov.