Už první zápas proti Příboru nabídl napínavou podívanou. „Jedinou branku utkání vstřelil až 30 sekund před koncem Jirka Rapant a zajistil nám první tři body. V druhém zápase proti Dolní Bečvě jsme si rychle vypracovali náskok a nedovolili jsme soupeři zápas zdramatizovat. Třetí utkání s Hutiskem se neslo v podobném duchu a můžeme jen litovat spousty neproměněných šancí. I tak jsme v zápase kralovali a Vojtík Hláčik v brance udržel další čisté konto. Do předposledního utkání proti Val.

Mezu "2014" jsme šli s vidinou, že pokud vyhrajeme, budeme hrát poslední zápas o celkové prvenství. Hra se nám dařila, na celém týmu byla vidět snaha uspět a od začátku bylo jasné, že zápas dovedeme do vítězného konce. V tomto utkání se předvedla domácí hráčka Eliška Zemanová, která dokázala vstřelit tři branky a výraznou měrou pomohla k vítězství. Vrcholem dne bylo poslední utkání proti Val. Mezu "2013". Utkaly se proti sobě dva týmy, které nepoznaly ještě hořkost porážky. Boj to byl vyrovnaný, makali jsme, ale soupeř byl nad naše síly. Sportovně musíme uznat, že vyhrát si zasloužil a první místo mu patří oprávněně. Tuhle prohru někteří i obrečeli, ale za předvedený výkon v celém turnaji zaslouží obrovskou pochvalu,“ popsal statečné boje zuberských fotbalových nadějí jeden z trenérů Zbyněk Zeman.

Sestava FC Zubří: Barča Zemanová, Eliška Zemanová, Silvie Ulrychová, Lukáš Huf, Jirka Rapant, David Riedl, Daniel Tydlačka, Vojta Hláčik. Trenéři: Zbyněk Zeman, Matěj Šenkeřík.

Výsledky FC Zubří: Příbor 1:0, Dolní Bečva 5:2, Hutisko 4:0, Val. Mez. "2014" 6:3, Val. Mez "2013" 0:2,

Konečné pořadí turnaje: 1. Val. Mez. "2013", 2. FC Zubří, 3. Příbor, 4. Dolní Bečva, 5. Val. Mez. "2014", 6. Hutisko.

(něm)