KK Valašské Meziříčí bude opět spoléhat na dvojici cizinců.

„V týmu končí Američan Creppy. Bohužel pro něho jsme již předtím, než nám řekl, že by chtěl u nás pokračovat, uzavřeli dohodu s dvěma hráči z Černé Hory. Vrací se k nám Miloševič a snad také jeden jeho krajan. Oba u nás pracují a trénují mládež, proto si je můžeme dovolit angažovat," říká Petr Nachtmann k tématu naplnění kvóty dvou cizinců pro start ve druhé basketbalové lize.

Mezi dvanáctkou soupeřů jsou tři nováčci.

„Ze skupiny B k nám přeřadili Holice a Pardubice. Oba východočeské týmy budou dobrou konfrontací. Výkonnost sestupujících VŠB Ostrava je otázkou, protože loni neměli lavičku a spadli. Navíc jim nejlepší hráči po sezoně odešli," hodnotí Nachtmann složení skupiny C druhé ligy, v které by se chtěli jeho svěřenci probojovat do play – off. Samotná liga začíná 1. října. Ještě předtím se budou hráči pilně připravovat.

„Ve větším počtu se sejdeme na konci srpna, pak pojedeme na turnaj do Uherského Brodu a máme v seznamu přátelských zápasů také soupeře ze Slovenska. Jsme velmi rádi, že se nám v kádru podařilo udržet Tadeáše Janíka. Je to náš klíčový hráč, o kterého měla zájem NH Ostrava," dodává trenér basketbalistů KK Valašské Meziříčí Petr Nachtmann.