Nehoda značně zkomplikovala už tak velmi složitou situaci v místě, kde se v současnosti pravidelně tvoří dlouhé kolony kvůli opravě silnice na nedaleké křižovatce v Ústí.

Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Vsetín s jedním zásahovým vozem. Podle záchranářů se při nehodě nikdo nezranil. „Škoda Octavia skončila mimo komunikaci v příkopu, Ford Mondeo zůstal na vozovce a zablokoval jeden jízdní pruh. Třetí vůz Renault Kangoo se po havárii nacházel na vedlejší komunikaci,“ vylíčil mluvčí krajských hasičů Pavel Řezníček.

Hasiči odpojili akumulátory vozů a postarali se o protipožární zabezpečení. Únik oleje a dalších provozních náplní zlikvidovali pomocí speciálních sorbentů. Nabouranou Škodu Octavia se pomocí navijáku cisternového vozu podařilo vytáhnout zpět na silnici, auto si převzala odtahová služba. „V době vyprošťování z příkopu byla silnice úplně uzavřená. Po očištění povrchu vozovky byl obnoven plynulý provoz a jednotka se vrátila zpět na svou základnu,“ uzavřel Řezníček. 

Za dopravní nehodou ve vsetínské místní části Rybníky může nepozornost a alkohol.
Už ráno nadýchal téměř promile, škoda je však za sto tisíc korun