Nedaleko stavební průmyslovky se chystal odbočit vlevo třiapadesátiletý místní muž ve voze Peugeot 207. Neodhadl ale vzdálenost a rychlost protijedoucícho vozu Škoda Octavia. Při odbočování tak došlo k nárazu.

„Řidič peogetu i jeho osmdesátiletá spolujezdkyně utrpěli lehká zranění a lehké zranění utrpěl i čtyřicetiletý místní řidič oktávky,“ uvedl vsetínský policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Dechové zkoušky byly u mužů negativní. Škoda na vozech je 210 tisíc korun. Tři lehká zranění si vyžádala i druhá nehoda, která se stala v neděli na ulici Zašovská.

„V pravé poledne jel od centra místní dvacetiletý řidič s Audi A6. Nepřizpůsobil ale rychlost a vyjel s vozem vpravo mimo silnici. Narazil do plotu a skončil na chodníku,“ popsal průběh nehody Malcharczik.

Ve voze s ním cestovali osmnáctiletý mladík z Kopřivnice a patnáctiletý cizinec. Škoda na autě je osmdesát tisíc korun, dalších deset tisíc spolkne oprava plotu. Dechová zkouška u řidiče byla negativní. Viníci obou nehod zaplatili pokutu.

Jedenadvacetiletý řidič ze Vsetínska nezvládl v neděli 22. října 2017 večer jízdu. V Hošťálkové převrátil auto na bok.
Boural, pak ještě vběhl pod auto. Odvezla ho sanitka