deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION
Výběr regionů ČR Redakce středních Čech Zuzana Kodrlová Zelenková

Zuzana Kodrlová Zelenková

komerční redaktorka

Deník / Zuzana Kodrlová Zelenková

V Deníku jsem už více než rok a půl. Věnuji se zpravodajství. Pokrýt celý okres je nesnadné, ale zároveň je to zajímavá výzva.

Deník / Zuzana Kodrlová Zelenková

Při reportážích se dá zažít plno zajímavých věcí. Člověk potká mnoho zajímavých lidí a jejich osudů. Práce v Boleslavi je klidnější. Ovšem ještě v době, kdy jsme působila v celostátních médiích, jsem ne zřídka dostávala výhružné nebo vyloženě sprosté zprávy. To se v Deníku zas tak často nestává a převládají spíše pozitivní ohlasy a setkání s milými lidmi.

Deník / Zuzana Kodrlová Zelenková

Nejvíce mám ráda, když mohu připravovat témata spojená s ekologií, nebo užitečný servis. Je bezva, když začnou růst houby a mohu o tom informovat, nebo přinášet čerstvé zprávy ze zastupitelstev měst. Určitě jsou také zajímavé lidské příběhy, kterých i u nás máme víc než dost.

Archiv Zuzany Kodrlové Zelenkové

Po práci si ráda zajdu do bazénu, třeba na Štěpánku, nebo jen tak do přírody, na houby, na kolo, na procházku a obvykle mne potkáte s foťákem v ruce, protože focení je můj největší koníček.

< Předchozí
1 z 4
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků středních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: