Davida Březinu od konce září zastavilo přerušení sportovních soutěžních, následně byl pozitivně testovaný na koronavirus.

„Proti Frýdku-Místku mi ještě chyběla zápasová praxe. Přece jenom jsem nehrál asi dva měsíce," byl Březina k sobě kritický i přes důležitou branku na 3:1, která se nakonec ukázala jako vítězná.

„Ale ve čtvrtek jsem se už cítil mnohem lépe. Jsem moc rád, že můžu zase konečně hrát," oplývá nadšením 27letý útočník, který proti Benátkám nad Jizerou vstřelil dvě branky a na další dvě přihrál.

Hokejisté Vsetína. Ilustrační foto
Hokejisté Vsetína srazili Benátky. Kraloval Březina

Překvapení letošního ročníku Chance ligy přitom zlobilo také na Lapači.

„Benátky byly nepříjemný soupeř, hrály živelný hokej. Nebylo to vůbec jednoduché utkání. Myslím, že za naši pracovitost jsme si ale vítězství zasloužili," těší Březinu.

Na velké oslavy však se svými parťáky musí zapomenout. Hokejisté Vsetína se už v sobotu od 16.00 hodin představí na ledě Ústí nad Labem.

„Musíme se připravit stejně, jako na Benátky. Chceme získat tři body, a když budeme hrát naši hru, kterou teď předvádíme, tak věřím, že zvítězíme,“ nepochybuje autor deseti letošních kanadských bodů.