„Cítím se dobře. Myslím, že mi sedí spolupráce s Braňem Rehušem a Víťou Jonákem. Musím kluky pochválit,“ vzkázal 24letý Gorčík.

„Dost mě dostávají do šancí. Braňo je šikovný a silný na kotouči. Víťa je přímočarý a hraje s přehledem,“ vypíchl Gorčík, v čem je přínos jeho spoluhráčů z formace.

Vsetín si posledním vítězstvím v Chomutově pojistil třetí místo, ovšem pět zápasů před koncem nadstavbové části jej stále nemá jisté. Navíc dnes od 17.30 hodin přivítá pražskou Slavii. play off. Každý tým se již připravuje na play-off, takže emoce a náboj jsou v každém utkání cítit. Třeba České Budějovice hrají nyní velmi dobře, ale v play-off to může být všechno jinak. Všechny týmy chtějí stupňovat výkony směrem k play-off,“ poznamenal Gorčík, že i poslední zápasy, ve kterých už příliš o mnoho nejde, mají svůj účel.

„Popravdě je to dost náročné. Většinou hrajeme tři zápasy v týdnu, což je dost, ale zvládáme to,“ reagoval rodák z Rýmařova, který se už mezi valašskými kopci zabydlel.

„Moc se mi líbí atmosféra na stadionu. Město žije se hokejem. Okolí už jsem stihl poznat. Jezdíme často s přítelkyní na hory do Karlovic nebo na Kohútku,“ popsal Gorčík svá oblíbená místa, kde si vyčistí hlavu od hokeje. 

Hokejisté Valašského Meziříčí (v bílém). Ilustrační foto
Jen snový úvod nestačil. Bobři potrápili lídra