Deník region
1/15 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Bourání masa, výroba tlačenky, jitrnic a sekané či představení připraveného regionálního výrobku. To byly úkoly, s nimiž se musela vypořádat soutěžní družstva během 14. Přehlídky odborných dovedností oboru řezník – uzenář ve Valašském Meziříčí; duben 2022

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Nejnovější galerie
Házenkáři Zubří

Házenkáři Zubří mečbol nevyužili. O bronzu se rozhodne v sobotu

Díky pořadu nazvanému Slabikář řemesel poznají zejména mladší návštěvníci rožnovského skanzenu řadu mnohdy již pozapomenutých řemesel. Program se koná v sobotu 28. května 2022

Ve skanzenu dětem poradí, jak vyrobit lodičku z kůry či panenku z látek

Fotbalisté Vsetína v derby porazili Valašské Meziříčí 2:0.

Bahounek zahodil dvě tutovky, pak vytasil parádní přímák. Parťáci ho vyhecovali

Zleva: Alena Pospíšilová z odboru kultury a památkové péče Zlínského kraje, kurátorka výstavy Někdo to rád sušené Ivana Spitzer Ostřanská, garant výstavy Lukáš Spitzer, ředitel Muzea regionu Valašsko Tomáš Vitásek a radní pro školství a kulturu

Muzeum boduje s výstavou o tradičním sušení ovoce. Získalo cenu Gloria musaealis

Na zámku Vsetín začíná výstava spolku SVUM.

Na zámku Vsetín začíná výstava výtvarných umělců moravských

Fotbalový míč.

Okresní přebor: Škrobák hattrickem v závěru sťal Hošťálkovou

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka