Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin
Přípravy na devátý ročník Karlovského gastrofestivalu vrcholí. Šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem připravuje tisíce porcí specialit z mufloního, jeleního a srnčího masa.
Zdroj: Deník / Mrlina Martin