Nový Jičín - VKK 3:0 (0:0)

Branky: 51. Juříček, 65. Švec, 91. Lokša.
FC VKK: Sváček - Pavel Píšek, Mikula (70. Ondřejka), Martin Pavelka, Podešva Michael - Jan Píšek, Chuchma, Heger, Langer (70. Mynarčík) - Jan Pavelka, Škrobák. Trenér Petr Ondřejka, asistent trenéra Ivo Davídek.

"Způsob, jakým se dostávali Škrobák, Jan Pavelka a Podešva před domácího brankáře byl ten tam. Jakoby ospalé, bez nápadů a kupící mnoho nevynucených chyb se hosté dostali rychle pod tlak domácích. Ti s vidinou konečného úspěchu naopak oproti první půlce přidali na tempu i důrazu a branky začaly padat. Nešlo ovšem o nijak zvláště kombinačně nápadité akce domácích, ale spíše se jednalo o chyby při dostupování domácích útočníků a nedůrazných odkopů. Tak, jak hosté odehráli druhou půli, tak se o záchranu nedá bojovat. Když se k tomu ještě v 77. minutě zranil kapitán hostů Jožka Mikula, bylo po utkání. Mikula byl odnesen z hrací plochy na nosítkách a bude hodně složité jej do konce podzimu dostat na hrací plochu," řekl k nevydařenému druhému poločasu vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián.

Nyní hrají Karlovjané doma s Kozlovicemi a tento hodně ambiciózní tým bude asi jazýčkem na vahách, vážících šance na klidné Vánoce eventuálně na záchranu v soutěži.