O nadcházejícím víkendu čeká Velké Karlovice velký fotbalový svátek, v sobotu od 17 hodin se na Valašsku hraje utkání druhého kola Poháru FAČR, přijede prvoligový Zlín.

Petřkovice – FC VKK 2:0 (2:0)

Domácí nastoupili s novou akvizicí v bráně s exligovým Baníkovcem Antonínem Bučkem. Po opatrném začátku z obou stran bohužel pro hosty přišel zkrat v jejich defenzivě, který domácí ihned potrestali a šli po tečované střele do vedení. Podobnou šanci měli i hosté, ale Škorbákovu tečovanou dělovku gólman Buček vyškrábl. Chvíli před poločasem pak přišla chyba jinak výborného gólmana Sváčka a domácí své vedení zdvojnásobili.

Po změně stran se hosté snažili a herně byli Petřkovicím vyrovnaní, ale s koncovkou to dopadlo tak, jako zatím v nové sezoně vždy – bez gólu. „Herně jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem, ale zase jsme dopadli špatně s tou koncovkou. Jeli jsme si pro bod, ale nevezeme nic. Jsme zklamaní, ale musíme se se vztyčenou hlavou dívat dopředu. Čeká nás pohár se Zlínem, potom těžké utkání s Krnovem. Musíme makat dále," burcuje Jaroslav Valián.

Branky: 16. Cesnek, 35. Václavík. VKK: Sváček – Melichařík (70. Štuler), Zeť, Mikula, Píšek, – Vašut, Pavelka Martin, Ondřejka, Surovec (55. Mynarčík) – Škrobák, Pavelka Jan.