Nejvyšší počet bodů – 11 – posbírala dvojice hráčů: Antonín Šťastný z Rožnova a Zdeněk Vrána z Horní Lidče. Mezi nimi tedy dle pravidel musela rozhodnout Supertrefa – tedy tip na celkový počet branek ve všech odehraných zápasech daného kola.

V odehraných zápasech padlo celkem 29 branek, čemuž byl ze jmenované dvojice blíže Antonín Šťastný. Bylo to ovšem těsné, protože Antonín Šťastný tipoval 33 branek a Zdeněk Vrána 34 gólů.

Antonín Šťastný z Rožnova pod Radhoštěm si tak může v redakci Valašského deníku vyzvednout odměnu pro vítěze týdenního kola – karton piv Holba, ryzího piva z hor.

Protože je dlouhodobá 
13kolová soutěž teprve na začátku, stále se vyplatí zapojit do hry i nyní. Pro nejlepší tři tipéry podzimní části jsou totiž připraveny tři velmi atraktivní ceny – vítěz se může těšit na pořádnou pivní nálož, za své znalosti si totiž odnese rovnou stovku piv. Na druhého v celkovém pořadí čeká dárkový koš Hamé, třetí vyhraje dárkový balíček s vínem a fotbalovým míčem.

Abyste se mohli zapojit mimo jiné i do klání nejlepšího tipéra víkendu, jehož každý týden odměníme kartonem piv Holba, stačí, když vyplněný kupon č. 4 vystřihnete a do pátku 28. srpna 2015 do 15 hodin jej doručíte na adresu Valašského deníku (Na Příkopě 814, Vsetín).