Hned za Janem Zavadilem se seřadila obrovská skupiny 27 hráčů, kteří všichni měli po devíti bodech.

Jeden ze zápasů 6. kola Tip ligy Valašského deníku musel být stornován, protože se neodehrál. Zápas 1. A třídy Zubří Vidče byl totiž odložen na 8. května a všem hráčům tak byl z tiketů vyřazen.

Vítězný Jan Zavadil si tak v redakci Valašského deníku ve Vsetíně (ulice Na Příkopě 814 nad Albertem) může vyzvednout cenu pro vítěze kola karton piva Gambrinus.

Nejen kvůli balení piv, které je určeno vítězům jednotlivých kol, se vyplatí hrát Tipligu Valašského deníku. Ve hře jsou totiž další velmi hodnotné ceny pro nejúspěšnější tipéry jarní části.

Na nejlepšího čeká zájezd od cestovní kanceláře Peřej tours v hodnotě tří a půl tisíce korun nebo od Helia sportu dárkový poukaz na kolečkové brusle Rollerblade v hodnotě téměř dvou tisíc korun.

Pokud se chcete Tip ligy zúčastnit a zasoutěžit si o týdenní ceny (kartony piva) a třeba ještě i celkové ceny, stále máte šanci. Stačí pouze, když vyplněný kupon č. 7 vystřihnete a do pátku 4. května do 15 hodin jej doručíte do redakce Valašského deníku (Na příkopě 814) nebo vhodíte kupon do schránky Valašského deníku naproti vchodu do Alberta.

Pokud jste už zaregistrováni a máte přiděleno své identifikační číslo, můžete za použití ČTYŘMÍSTNÉHO ČÍSELNÉHO hesla využít možnost odesílání vašich tipů přes internet na www.tipliga.cz, kde vyberete svůj Valašský deník.

6. kolo

Kateřinice A Hluk (KP) 5:1

V.Karl.+Karol. A Vigantice (KP) 1:0

Zubří Vidče (1.A) odloženo na 8.5.

Val. Bystřice Poličná (1.B) 3:3

Podlesí A Zašová (1.B) 7:0

Pr. Bečva Horní Bečva (OP) 3:1

Lhotka n.B. Ratiboř A (OP) 3:3

Hošťálková Police (III.) 3:1

Kateřinice B Hrachovec B (III.) 7:1

Ústí Střelná (IV.) 1:1

CELKEM PADLO:44 branek

Související články

Páté kolo vyhrál František Škrobánek

Čtvrté kolo rozhodla supertrefa, vyhrál Stanislav Volek

Tip liga: Druhé kolo vyhrál Robert Filák z Lidečka