Nejvíce bodů jedenáct nasbírala čtveřice hráčů: Marie Juráňová z Valašské Senice, Kateřina Oravcová a Tomáš Šťastný z Rožnova pod Radhoštěm a Jan Zrník ze Vsetína. Mezi nimi tedy musela rozhodnout supertrefa na celkový počet gólů v daném kole. V deseti zápasech padlo celkem 44 gólů, k čemuž byla nejblíže Marie Juráňová, která tipovala 45 gólů (Kateřina Oravcová měla 41, Jan Zrník 34 a Tomáš Šťastný 28 branek).

Vítězka 10. kola Marie Juráňová z Valašské Senice si tak v redakci Valašského deníku ve Vsetíně (Na Příkopě 814, nad Albertem) může vyzvednout cenu pro vítěze kola velké balení 24 piv Gambrinus.

Pokud náhodou Tip ligu Valašského deníku ještě stále nehrajete, klidně se přidejte ještě nyní. O hlavní podzimní cenu v podobě poukázky na lyže v hodnotě 5 tisíc korun nebo o druhou cenu -dárkový koš od Hamé sice už asi hrát nemůžete, ale každý týden se hraje o dílčí týdenní výhru velké balení 24 piv Gambrinus.

Účast v Tip lize Valašského deníku prakticky není omezena, neboť kromě zaměstnanců Vltava-Labe-Press, a. s. mohou hrát úplně všichni! Stačí pouze, když vyplněný kupon č. 11 vystřihnete a do pátku 18. října do 15 hodin jej doručíte do redakce Valašského deníku nebo vhodíte do boxu Valašského deníku naproti vchodu do Alberta ve Vsetíně. Pokud jste už zaregistrováni a máte přiděleno své startovní číslo, můžete za použití ČTYŘMÍSTNÉHO ČÍSELNÉHO hesla využít možnost odesílání kuponu formou SMS nebo internetu na www.tipliga.cz.