Z mořských pláží i luxusu hotelového střediska si však fotbalisté příliš neužijí. „Jsme ubytovaní v hlavním pavilonu a pokoje jsou moc hezké, jídlo fantastické, ale vzhledem k tomu, že jsme tu „pracovně“, tak zůstáváme u klasických jídel, jako jsou těstoviny, kuřecí maso, saláty,“ hlásí ze své bývalé domoviny Tomáš Abrahám, který v zemi půlměsíce strávil téměř pět let své fotbalové kariéry.

Příjemné není však jen prostředí a hotelové služby, ale i počasí, které na turecké riviéře momentálně panuje, a tak sportovní ředitel 1. FC Slovácko Miroslav Soukup může hlásit dobré zprávy. „Zatím jde vše podle plánu. Hráči jsou bez zranění, tréninkové plochy vynikající, teploty mezi 12 a 14 stupni, což je pro trénink velmi dobré.“ Jediné co malinko kazí úsměvy na tvářích je silný studený vítr, který fouká od moře.