Turnaje se zúčastnilo celkem 28 špičkových týmů z České republiky, Slovenska, Polska, Rakouska a Srbska. Hlavní osobností turnaje byl bezpochyby vynikající fotbalový trenér pan Pavel Vrba, který převzal nad turnajem záštitu.

Z valašského regionu skončil Vsetín na 22. místě, Zašová na 26. místě a Valašské Meziříčí na 27. místě.

Nejlepší hráči: Bořek Binar (Opava), Daniel Rojka (Brno) a Michal Kuthan (Sparta Praha)

Nejlepší střelci: Adam Jakubkovič (Slovácko), Alex Chrastina (Sparta Praha), Bogdan Kostič (Čačak)

Nejlepší brankáři: Vojtěch Šigut (Slovácko), Lukáš Ziatkovský (Brno), Tobias Keller (Vítkovice)

Nejlepší obránce: Adam Křiklava (Slovácko)

V aukci dresů byla vybrána částka 8000,- kč pro společnost Člověk člověku.

Součásti slavnostního vyhlášení turnaje bylo sestavení HERO týmu Pavla Vrby, do kterého trenéři nominovali hráče svého týmu, který během turnaje byl vzorem pro zbytek týmu svým chováním nebo postojem.

„Velké poděkování patří organizátorům, kteří nenechali výbor ve štychu a pracovali stejně skvěle, jako když to dělali pro své děti. Velké díky patří také rodičům dětí trenérů Furmánka a Sováka, kteří zajistili bufet a kompletní občerstvení včetně zajištění pořádku na stadionu.

Na závěr pochvala patří trenérům Gurášovi a Štěpánkovi, kteří zrealizovali jednotku na doprovodném hřišti s mantinely v sobotu a trenéru Goláňovi, který to samé zajistil v neděli. Bylo zase vidět, že fotbalisti dokážou táhnout za jeden provaz a že mládežnický fotbal je nahoře ve Valmezu oprávněně. Pokud takto budeme pokračovat, nemám o budoucnost našeho klubu žádný strach a určitě si ještě tu třetí ligu zase zahrajeme,“ řekl místopředseda Valašského Meziříčí Daniel Šulák.