Z deseti zápasů prvního jarního kola Tip ligy Valašského deníku se odehrálo jen devět. Zápas 1. B třídy Zašová – Valašská Polanka byl kvůli špatnému terénu odložen.

Vítěz 1. kola David Bartoň z Jablůnky si tak může v redakci Valašského deníku ve Vsetíně (Na Příkopě 814, nad Albertem) vyzvednout cenu pro vítěze kola – dárkové balení osmi piv „Zlatý hattrick" se sklenicí od Pivovaru Litovel. Pokud jste nestihli úvodní kolo soutěže, nic se neděje. Soutěž je teprve na začátku, šance na atraktivní ceny pro vítěze podzimní části, která se skládá z 13 kol, jsou tedy stále otevřené. Celkový vítěz podzimní části Tip ligy Valašského deníku se například může těšit na velký sud piva Litovel. Stačí pouze, když vyplněný kupon č. 2 vystřihnete a do pátku 27. března do 14 hodin jej doručíte do redakce Valašského deníku nebo vhodíte do boxu Valašského deníku naproti vchodu do Alberta ve Vsetíně.

Připomeňme si, že DŮLEŽITOU NOVINKOU jarní části Tip ligy je, že se již nedá hrát přes internet. To znamená, že účastnit se nohou hráči pouze s vyplněnými originálními kupony z tištěného vydání Valašského deníku. Kupon se zápasy na nadcházející kolo bude vždy vycházet v úterním vydání, v něm se také dozvíte, jak si stojíte v celkovém průběžném pořadí v porovnání s ostatními soupeři.