VELKÉ KARLOVICE – FRYŠTÁK 3:0 (2:0)

Domácí se již ve 2. minutě ujali vedení po dorážce Kučery – 1:0. Ve 40. minutě se mohl prosadit kapitán Fryštáku Tomáš Křenek, ale jeho šanci hlavou zneškodnil Sváček. Chvíli před přestávkou přišla hrubka Hrnčiříka, který nezvládl souboj se Škrobákem a ten zvýšil na 2:0. Také po změně stran pokračoval otevřený souboj. V 54. minutě Tomáš Křenek poslal míč do šibenice, ale Sváček směr jeho střely vystihl. Udeřilo tak na druhé straně – Vašut poslal míč na Vrážela, ten na přihrávku nedosáhl, ale Pavelka ano. Balážik nejdříve střelu vyrazil, ale na dorážku Pavelky už byl krátký – 3:0. Alespoň korigovat mohl čtyři minuty před koncem Bednařík, jenž se ocitl sám před Sváčkem, za brankáře ale zaskočil Křenek.

Branky: 2. Kučera, 43. Škrobák, 58. Pavelka. Rozhodčí: Zpěvák, 150 diváků.

VKK: Sváček, Křenek, Mikula, Zeť, Melichařík – Pavelka , Červenec, Kučera (78. Ohryzek), Vašut – Vrážel (72. Maliňák), Škrobák (66. Podešva).

Fryšták: Balážik – Kolář, Krhůtek, Hrnčiřík (60. Rudolf Tomáš), Skalička – Bednařík, Lošťák Ivo (79. Holub), Křenek Tomáš, Petráš (64. Chudý) – Křenek Josef, Lošťák Luděk (68. Doležel).

VIGANTICE – HOLEŠOV 3:1 (1:0)

Hned ve 4. minutě centroval Kožušník a skóre otevřel po pěkném zpracování míče a následné přesné střele Mydlo – 1:0. Domácí nástup nakopl a neustále udržovali soupeřovu obranu pod tlakem, ovšem další své šance do přestávky již nezužitkovali. Nejvíce příležitostí spálil Kulišťák, který dokonce rozezvučel břevno. Hosté srovnali skóre hned po přestávce, kdy ve 48. minutě trefil Sedlařík z vápna šibenici Slovákovy branky – 1:1. Vigantice si však vzaly vzápětí vedení na svou stranu. V 51. minutě uvolnil Mydlo patičkou Zetochu a celou akci zakončil hlavou po předešlém faulu a standardní situaci Kučera – 2:1. V 68. minutě zahrávali domácí roh, po něm přišel rychlý brejk a faul Slováka, hosté měli výhodu pokutového kopu. Slovák chytil střelu Sedlaříka i dorážku Pumprly. Třetí a uklidňující branka pro Vigantice přišla v 80. minutě, kdy si střídající Růčka hravě poradil se svým samostatným únikem – 3:1.

Branky: 4. Mydlo, 51. Kučera, 80. Růčka – 48. Sedlařík. Rozhodčí: Chlevišťan, 120 diváků.

Vigantice: Slovák – Kožušník, Bolf, Macíček, Gálik – Kulišťák (60. Bolcek), Frydrych, Mydlo (79. Radim Vokáč), Mohyla (85. Achcenit) – Kučera, Zetocha (75. Růčka).

Holešov: Pospíšil – Charuza, Mrhálek, Chudárek, Pumprla – Zlámal, Sedlařík, Lomaka, Matulík – Munster, Řehák. (Střídali: Košina, Marek).

SPYTIHNĚV – KATEŘINICE 3:1 (0:0)

V začátku měli domácí převahu, ale hráčům chyběl nápad. Šance Habance a trestný kop Ourody cestu do sítě nenašly. Po půlhodině byl hostům vyloučen Ondra, ale Kateřiničtí se začali tlačit před branku Jelínka a měli i několik šancí – Šrom, Novosad ani Cahlík ale neměli přesnou mušku. V závěru půle se vyrovnal i početní stav na hrací ploše, neboť červenou kartu uviděl Večeřa. Po přestávce začali mít opět navrch Spytihněvští a jejich snaha byla po necelé hodině hry odměněna vedoucím gólem Kučery. Podruhé se skóre měnilo v 68. minutě, kdy kombinační akci zakončil Kovařík a naplnil pořekadlo Nedáš – dostaneš. Minutu předtím totiž pohrdl šancí na vyrovnání Šrom. Spytihněvští pokračovali v ofenzivě a v 75. minutě Habanec střelou bez 16 metrů přidal třetí branku a pojistil vedení. Závěr zápasu už se jen v poklidné atmosféře dohrával a hostující Sviták v poslední minutě zkorigoval výsledek.

Branky: 58. Kučera, 68. Kovařík, 75. Habanec – 90. Sviták. Rozhodčí: Dostálek, 120 diváků.

Spytihněv: Jelínek – Bucala, Ouroda, Habanec, Večeřa, Sklenář, Kovařík, Kučera, Barot, Foltýn, Borusík. Střídali: Hájek, Baier, Hubáček.

Kateřinice: Zimek – Zubík, Ondra, Olšák, Cahlík, Novosad, Kuzník, Šrom, Kašpar, Kotrla, Sviták,Střídali: Olšák, Bambušek, Žamboch.

PROVODOV – VIZOVICE 2:3 (1:1)

Provodovští začali náporem, ale Beňo trefil tyč. V 11. min. šli do vedení Vizovičtí, když se trefil Velev. Domácí srovnali náskok ve 20. minutě Slončíkem z penalty, které předcházel faul na Březíka. Hosté pozorně bránili a soupeři se nedařila kombinace, v sestavě jim totiž chyběli Urbánek a Hellebrand. Úvod druhé půle vyšel Vizovickým. Ve 48. minutě se krásnou střelou do šibenice prezentoval Dubec. A když o dvě minuty později potrestal Zámorského chybu Jurečka, hosté odskočili na rozdíl dvou branek, tak už to s domácími vypadalo zle. Svěřenci trenéra Raka se ale dali dohromady, nováčka zatlačili na jeho polovinu a v 71. minutě snížili Březíkem na rozdíl jediné branky. V závěru měli domácí několik možností na vyrovnání, ale hráči se předháněli v zahazování šancí.

Branky: 20. Slončík, 71. Březík – 11. Velev, 48. Dubec, 50. Jurečka. Rozhodčí: Mičkal, 100 diváků.

Provodov: Zámorský – Burša, Hellebrand, Beňo, Gargulák, Březík, Chalupa, Urbánek, Ulman, Kříž, Slončík. Střídali: Hnilo, Malaník.

Vizovice: Špaček – Jurečka, Dubec, Dvořák, Novák, Machač, Valenta, Velev, Krejčí, Adamuška, Polách. Střídal: Kolařík.

BYSTŘICE P. H. – CHROPYNĚ 3:0 (2:0)

Domácí měli proti poslednímu celku tabulky hru s výjimkou úvodu druhé půle pod kontrolou. Ve 13. minutě si dlouhé autové vhazování do šestnáctky dezorientovaný Kutňák hlavou usměrnil do vlastní sítě. O deset minut později se odehrála podobná situace, autové vhazování Juránek hlavou trefil tyč vlastní branky a Krajcar odražený míč poslal podruhé do sítě „Orlů". Po přestávce Chropyňští zmobilizovali síly a měli i dvě velké šance, které ale brankou neskončily. Po hodině hry převzali opět otěže zápasu Bystřičtí, ale jejich hře už chyběla lehkost a důraz v koncovce, tři slibné příležitosti spálil Krajcar. V 81. minutě se Dostál zmocnil na své polovině míče, obešel všechny protihráče a skóroval – 3:0.

Branky: 13. vlastní, 24. Krajcar, 81. Dostál. Rozhodčí: Žniva, 100 diváků.

Bystřice p. H.: Trochta – Šenovský, Zezulka, Matějka, Zámorský, Dostál, Zapletal, Suchánek, Kušík, Krajcar, Šindelek. Střídali: Trnčík, Vašík, Ondroušek, Pecháček. ¨

Chropyně: Večeřa – Látal, Juránek, Urubek, Vaňhara, Horák, Strašák, Grmela, Kutňák, Hrabal, Sanislo. Střídali: Hošek, Křižan, Podaný.

LUHAČOVICE – MORKOVICE 3:0 (0:0)

Na pořádnou šanci si diváci museli počkat až do 20. minuty, kdy se po rohu dostal k odraženému míči Handl a orazítkoval břevno! Ve 26. minutě si Morkovice vypracovaly další obrovskou šanci a Huška bombou orazítkoval tyčku. Poté se začali osmělovat i domácí. Do druhé půle lépe vstoupil exdivizní tým. Ve 47. minutě napřáhl Kapounek a jeho nádhernou střelu vytáhl Soukeník fantastickou robinzonádou! Od tohoto momentu se Luhačovičtí nastartovali. V 57. minutě zahrál Ševčík přímý kop a brankář Jarka propustil jeho lehkou střelu za svá záda 1:0. O čtvrt hodiny později domácí vybojovali míč a po ose Bača, Polách, David Červenka se zastavil míč až v síti 2:0. Deset minut nato se dočkal Martin Bača první branky za Luhačovice, když doklepl míč do prázdné brány 3:0.

Branky: 57. Ševčík, 73. D. Červenka, 83. M. Bača. Rozhodčí: Kostelník, 150 diváků.

Luhačovice: Soukeník – Haloda, Červenka D., Červenka O., Hrnčiřík, Bernátek, Pešek, Ševčík, Košárek, Kovařík, Polách. Střídali: Bača, Michna, Červenka Z., Svoboda, Liška.

Morkovice: Jarka – Šimoňuk, Rozsypal, Horňák, Havlík, Oplt, Gröpl, Kapounek, Handl, Huška, Tesař. Střídali: Přecechtílek, Křížek, Zápařka.

BORŠICE – ROŽNOV P. R. 1:1 (0:0)

Boršičtí v první půli pokračovali v matných výkonech z posledních kol. Udržovali si sice mírnou herní převahu, ale z té vytěžili jen neuznaný gól Dufka ze 4. minuty a dvakrát pak zahrozili standartních situací. V závěru se osmělili i hosté a po zblokované střele Karbana skončila dorážka D. Talpy na břevně Remešovy svatyně. I po přestávce měli domácí jalovou převahu. Rožnovští pozorně bránili a číhali na příležitost nebezpečně zaútočit, to se jim povedlo v 80. minutě, kdy dali vedoucí gól J. Maléřem. V závěru domácí stupňovali tlak, ale bez šancí. Střeleckou nemohoucnost boršických útočníků tak musel napravit až gólman Remeš, který osmý rohový kop zakončil vyrovnávací brankou.

Branky: 90. Remeš – 80. J. Maléř. Rozhodčí: Růžička, 200 diváků.

Boršice: Remeš – Hromada, Horák, Martinec, Zelinka, Zach, Ohnutek, Dufek, Šustr, Konrád, Klvaňa D. Střídali: T. Klvaňa, Vlček.

Rožnov p/R.: Sekyra – Talpa M., Bortl, Belejka, Maléř L., Žitník, Talpa D., Bolcek, Šimek, Maléř J., Karban. Střídal: Maléř P.

Tabulka

Tabulka

Autoři: ZPRAVODAJOVÉ DENÍKU