První o tři roky mladší zničil Krhovou 7:1, druhý se podílel na výhře nad Francovou Lhotou.

„Je to jen shoda jmen,“ upřesnil 30letý halenkovský Zádilský souvislost se stejným jménem.

„Hovězí potřebuje body a jako správný kapitán to vzal za své, takže mu gratuluji ke třem brankám,“ vzkázal Tomáš Zádilský z Halenkova svému jmenovci do Hovězí.

Teď se oba Tomášové postaví v sobotu od 13.30 v Halenkově do vzájemné bitvy.

„Doufám, že poslední zápas zvládneme a tři body zůstanou doma,“ přeje si kapitán Halenkova.

Když v 6. a 10. minutě vstřelil první dva góly svého týmu, na hattrick v dalším průběhu myslel.

„Góly jsou zásluhou celého týmu. Dostal jsem dobré balony a šance jsem proměnil. Samozřejmě, že jich bylo hodně, o půlce zápasu jsme se bavili s Honzou Šulákem, kdo dá hattrick dříve,“ směje se Zádilský.

Oba totiž v 57. minutě při skóre 5:1 už měli dva zářezy. Vyhrál Zádilský, který hattrick pečetil v 82. minutě.

„Od začátku zápasu jsme byli lepším celkem a po zásluze jsme vyhráli,“ pochvaloval si Zádilský, který pracuje v jedné halenkovické firmě jako skladník.

Halenkovu podzim vyšel, momentálně je v tabulce I. B třídy skupiny A třetí jen s tříbodovou ztrátou na lídra z Poličné.

„Jsme rádi, že se nám momentálně daří a jsme v tabulce nahoře. Postup není na pořadu dne. Jediní, kdo by chtěl jít výš, jsou naši fanoušci,“ rozesmál se dlouholetý fanoušek Barcelony, někdejší obdivovatel vysmátého kouzelníka s balonem Ronaldinha a momentálně fenomenálního Messiho.

Odchovanec Huslenek se dostal do Halenkova přes Velké Karlovice.

„Jsem moc rád, že sem tehdy přestoupil. Je tu super parta od vedení po hráče a samozřejmě zázemí, které máme nejlepší v téhle soutěži,“ pochvaluje si Zádilský, jenž míří pravidelně po zápase na regeneraci do sauny.

„Jakmile začne chladné období, snažím se tam chodit jednou týdně většinou po zápase. Je to zdraví prospěšné cítím se pak mnohem lépe,“ pochvaluje si Zádilský.