KRHOVÁ – LESKOVEC 2:3 (0:1)

Leskovec na jaře válí a také na umělé trávě ve Valašském Meziříčí kraloval.

Do pohody je dostala poslední minuta první půle, kdy Dittrych zamířil přesně. Vedoucí branka byla ale dost překvapivá, protože jinak se hrál vyrovnaný duel. Domácí ale své šance nevbyli schopni proměnit.

Druhý poločas již měl na hřišti pouze jedno mužstvo, a to hostující. V 56. minutě krásnou střelou k tyči zvýšil na 0:2 opět Dittrych a za dvacet minut přidal třetí ránu Smerčiak – 0:3.

Teprve potom se probudili domácí a ještě zápas zdramatizovali. V 79. minutě Januš snížil na 1:3 a o pět minut později Krhovou k remíze přiblížil Martínek. Proměnil pokutový kop za ruku v šestnáctce.

Vyrovnat již domácí ale nestihli. Hosté vyhráli naprosto zaslouženě.

CHORYNĚ B – HRACHOVEC B 0:0

Zápas moc divákům nenabídl. Hrachovec se připravil o vítězství v prvním poločase, kdy René Janošek přísně nařízenou penaltu poslal do tyče. Druhý poločas se hrál nezáživný fotbal, prakticky bez brankových šancí.

HUSLENKY – POLICE 2:1 (1:0)

Od prvních minut měli domácí převahu, ale ve 20. minutě mířili pouze do tyče. Ve 37. minutě se konečně ujali vedení 1:0, trefil se Gargulák. Druhý poločas začali hráči Polic více aktivněji a v 53. minutě po rohovém kopu vyrovnal Chvatík.

Na domácí padla deka a jejich snaha končila většinou před šestnáctkou. Rozhodnutí přišlo v 73. minutě. Postaral se o to Zádilský. Další dvě tutovky již Huslenky neproměnily.

LUŽNÁ – VAL.SENICE 3:3 (1:1)

Vedoucí celek tabulky sice v závěru vedl 3:1, ale nadšeně bojující domácí dokázali vyrovnat. Za domácí byl dvakrát úspěšný Šenkeřík, jednu branku přidal Šerý. Radost v hostujících řadách postupně vyvolali Zdeněk Sívek, Karel Sívek a Matyáš.

BRANKY – ÚSTÍ 2:1 (0:0)

Domácí fotbalisté o svém vítězství rozhodli až zlepšeným výkonem ve druhém poločase. V tom prvním spíše šance zahazovali. Po hodině hry se z trestného kopu trefil Hadaš. Jenže o deset minut později bylo vyrovnáno. Zařídil to Knápek. Rozhodnutí přišlo v 83. minutě. Hostující obrana faulovala v pokutovém území a Pastorek penalty umí – 2:1.

RŮŽĎKA – DOL. BEČVA B 3:0 (3:0)

O výsledku zápasu rozhodl první poločas. Domácím fotbalistům vyšel skvěle úvod. Už ve 2. minutě se po dlouhém autu dostal k míči Petrůsek a střelou k tyči otevřel skóre. V 7. minutě Michal Tomšej přesnou hlavičkou po rohovém kopu zvýšil na 2:0. Domácí byli v této fázi zápasu jasně fotbalovější. To ještě nezůžitkovali několik příležitostí. Za zmínku stojí 28. minuta.

To po pohledné akci a centru z levé strany nejvýše vyskočil Drda a hlavičkou trefil břevno. Všechno si však Lukáš Drda vynahradil o pár minut později. Ve 35. minutě opět po rohovém kopu, zahrávaném Radkem Trusinou, se již hlavou trefil přesně do sítě. Hosté z Bečvy tahali celý první poločas za kratší konec a o přestávce šli do kabin s tříbrankovým přídělem. Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Bojovalo se však více ve středu hřiště. Ubylo gólových příležitostí a tak se do konce zápasu již nic na skóre nezměnilo. Zápas zvládl s přehledem mladý rozhodčí Perutka.

PODLESÍ B – LHOTKA N. B. 4:1 (2:1)

Před pěknou návštěvou se hrál velmi dobrý fotbal. Domácí jdou do vedení v 5. minutě, přízemní centr Michuta posílá po zaváhání hostující obrany do sítě Miroslav Pernický. Hosté mají dvě velké šance k vyrovnání v 8. a 12. minutě, ale nejdřív jak střela, tak následně i hlavička jdou těsně vedle. Vyrovnání přišlo v 15. minutě, na konci hezké akce je Sovák, a ten střelou k zadní tyči dává na 1:1. Ve 23. minutě centr Vašků jen těsně míjí domácí hráč. Ve 31. minutě vybojoval hostující hráč téměř ztracený míč, ten naservíroval před branku spoluhráči, ten ale šanci zahazuje a střílí vedle. Ve 40. minutě je to 2:1, dlouhý centr Michuta hlavičkuje po chybě hostujícího brankáře do sítě Mir. Pernický.

Důležitý, a možná klíčový moment přišel v 53. minutě, to hostující hráč ze čtyř metrů neuvěřitelně přestřeluje branku domácích. Na druhé straně jsou domácí přesnější, v 58. minutě se krásně z přímého kopu trefuje Mir. Pernický a kompletuje tak svůj hattrick. V 78. minutě je to už 4:1, Bača posílá Michuta, ten jde sám na brankáře a po kličce posílá míč do sítě. V 81. minutě tentýž hráč hlavičkuje po centru těsně nad. Na hostech bylo sympatické, že nesložili zbraně a až do konce zápasu se snažili alespoň o snížení.