Nováček krajského přeboru měl jasný cíl – po neúspěšném účinkování v roce 2010 – na druhý pokus udržet nejvyšší krajskou soutěž. Po podzimu vybojoval 15 bodů a byl v relativně klidnějších vodách.

„Ze záchrany máme radost, ale její forma nás úplně netěší. Pořád jsme přesvědčen, že máme kádr a zázemí, abychom v krajském přeboru hráli dlouhodobě. To nyní budeme chtít dokázat,“ má jasno Cícha.

Po měsících „lenošení“ se v Nedašově opět pozvolna dostávají do tréninkového tempa. A to zásadní, v téměř nezměněném složení.

„Otazník visí jen nad jedním ogarem, ale nikdo další o odchodu nemluvil,“ těší vůdce kabiny, který i přese všechno žádné zemětřesení neočekává.

„Není důvod. Dlouhodobě, nějaký pět šest let pracujeme se stejným kádrem, jehož základ tvoří odchovanci. Ano, v hledáčku máme jednoho hráče, kluka z vedlejší dědiny, ale nikoho dalšího nehledáme,“ dušuje se Cícha.

Po úvodním tréninkovém oťukávání se Nedašovští již dostávají hřiště a v plánu mají několik přípravných zápasů.

„Škoda, že po vzoru okolních regionů nikdo neuspořádal nějakou místní doplňkovou soutěž, turnaj, nikdo se k tomu nemá. Proto sháníme soupeře, první by nás měly prověřit Vlachovice, zájem je snad i ze Slavičína. Popravdě nám sedí, když přípravu hrajeme s kvalitními celky, v hlavách máme cenný skalp Brumova,“ těší kapitána nováčka krajského přeboru.

Cíl pro nový ročník je jasný – pěkný fotbal a poklidná záchrana.

„Nemáme strach! Kádr má na to, aby hrál v klidném středu. Jdeme s pokorou a vědomím, že na podzim jsme na půdě soupeřů nezískali ani bod. To musíme zlepšit,“ dodal odhodlaně Radek Cícha.

Ve čtvrtek 28. 5. 2020 zemřel bývalý fotbalista Zlína Jaroslav Švach
Sólo proti Slovácku i dva góly Atléticu. Švach byl lídr, kapitán i hlavičkář