Vítěz 10. kola Martin Číž si tak může v redakci Valašského deníku ve Vsetíně (Na Příkopě 814, nad Albertem) vyzvednout cenu pro vítěze kola – velké balení piv Gambrinus.

Soutěž nabízí tipujícím šanci na atraktivní ceny nejen v jednotlivých kolech, ve kterých se vyhrávají kartony piva, ale také v celkovém hodnocení celé podzimní části. Nejlepší tři tipující čekají hodnotné ceny – celkový vítěz podzimní části Tip ligy Valašského deníku se například může těšit na lyže Nordica (pánské či dámské) v hodnotě 5 tisíc korun.

Účast ve Tip lize Valašského deníku prakticky není omezena, neboť kromě zaměstnanců Vltava-Labe-Press, a. s. mohou hrát úplně všichni!

Stačí pouze, když vyplněný kupon č. 11 vystřihnete a do pátku 19. září do 15 hodin jej doručíte do redakce Valašského deníku nebo vhodíte do boxu Valašského deníku naproti vchodu do Alberta ve Vsetíně. Pokud jste už zaregistrováni a máte přiděleno své startovní číslo, můžete za použití ČTYŘMÍSTNÉHO ČÍSELNÉHO hesla využít možnost hlasování po internetu na www.tipliga.cz.