Neunikla ani známému příznivci slezského klubu a frontmanu kapely Kryštof Richardu Krajčovi, který se v té době připravoval na třetí Kryštof Kemp v Mikulově.

Tisková konference FC Baníku Ostrava.Na fotografii zleva Michal Bělák, Marek Jankulovski, Bohumil Páník, Jan Laštůvka
Baník míří výš, už se nechce nervovat v sestupových vodách

Na facebooku požádal fanoušky, aby mu jeden výtisk na jih Moravy o víkendu přivezli. „Prosím vás, nejede někdo v pátek na Kemp do Mikulova od nás ze Severu? Kluci už tu budou dnes, tak že by mi někdo vzal Moravskoslezský deník s tou přílohou o FC Baník Ostrava. Stačí mi jeden,” napsal Krajčo na svůj facebookový profil.

Fanoušci mu pak ochotně vyšli vstříc. „Ríšo, pokud nezapomenu, přivezu,“ reagovala například Zdeňka Ultmannová.

Demolice Bazalů, 15. července 2018 v Ostravě.
OBRAZEM: Demolice Bazalů pokračuje. Podívejte se, jak od víkendu pokročila

Velký zájem o páteční přílohu potěšil i šéfredaktora Moravskoslezského deníku Aleše Uhra. „Máme z toho samozřejmě radost. A to i z toho důvodu, že pozitivní ohlasy máme od našich čtenářů i na přílohu o SFC Opava, která vyšla ve středu,“ uvedl Aleš Uher s tím, že v pátek 27. července vyjde barevná příloha i o třetím prvoligovém zástupci z regionu MFK Karviná.

Fanoušci Baníku, kteří si v pátek z nejrůznějších důvodů nekoupili Deník v Moravskoslezském kraji, mohou přílohu zdarma získat v pondělí přímo na Městském stadionu ve Vítkovicích před prvním ligovým zápasem Baníku s Jabloncem.

„Dva tisíce kusů přílohy bude zdarma k dostání ve Fanshopu na stadionu,“ dodal Uher.

Oslavy pátého ligového titulu fotbalistů FC Viktoria Plzeň
Mistři a účastníci 1. fotbalové ligy: Proklikejte si úspěchy všech týmů od 1912