Mistrovství Evropy odložili o rok? Co teď? Bude mi platit vstupenka? Budou se vracet peníze?

On-line ke koronaviru ZDE.

Tyto a další otázky si možná kladla spousta fotbalových fanoušků, když včera Evropská fotbalová asociace (UEFA) oznámila, že evropský šampionát se letos neuskuteční, ale posouvá se na červen a červenec 2021. 

A jen o den později přišla s jejich zodpovězením. Takže vězte, že vstupenky zůstávají v platnosti a ten, kdo si je zakoupil, je bude moci za rok využít. Pokud by snad neměl možnost utkání, na nějž má lístek, navštívit, bude mu vrácena plná částka. 

Přátelský fotbalový zápas, Česká republika (CZE) - (BR) Brazilská fotbalová reprezentace, 26. března 2019 v Praze. Na snímku (zleva) Tomáš Souček, Philippe Coutinho a David Pavelka.
Euro až příští rok. LM a Evropská liga přerušeny, reprezentace má hrát v červnu

Jakým způsobem bude vracení finančních obnosů probíhat, ještě bude upřesněno. UEFA bude prostřednictvím jednotlivých národních asociací informovat o formě vracení peněz.  

Původní termín Eura byl stanoven na období od 12. června do 12. července letošního roku, turnaj se má ale nakonec uskutečnit příští rok mezi 11. červnem a 11. červencem. Poprvé v historii se přitom hraje na území 12 států, české fotbalisty čekají v Londýně a Glasgow zápasy proti Anglii, Chorvatsku a jednomu z postupujících z play off podle Ligy národů.

Koronavirus v ČeskuZdroj: Deník

Trénink české fotbalové reprezentace na Andrově stadionu před zápasem s Černou Horou. Ondřej Čelůstka
Šampionát jsme měli za odměnu. Kdo ví, co bude za rok, přemítá Čelůstka