Je zřejmé, že ho pořídil další ze zlínských fanoušků a následně se s ním pochlubil na sociálních sítích. Autor před zveřejněním snímku zamaskoval muže, kteří dveře nesli. Jejich obličeje nahradil podobiznami zvířátek. Samotnému naháči není do tváře vidět. Policisté ho však ještě na stadionu zadrželi. Byl tak opilý, že noc strávil na záchytce. Druhý den byl po vystřízlivění obviněn z výtržnictví.

recese! Fotbalisté Olovnice rozvěsili Slatině její zapomenuté dresy u ní doma přes rybník
Recese ve fotbalovém pralese: dresy soupeřů rozvěsili přes rybník

Nahý fanoušek na toaletních dveřích.Zdroj: Facebook„Jednání spočívalo v obnažování se na místě veřejně přístupném, konkrétně na stadionu v době konání fotbalového utkání,“ uvedla mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská, podle které policisté na fotbalových zápasech situaci na stadionu standardně monitorují, což jim umožňuje okamžitě zasáhnout, případně později díky kamerovým záznamům výtržníky identifikovat.

Hloupý počin

Nejde o první případ, kdy fanoušci hostí ke svému řádění využili toaletu. V paměti zůstává hloupý počin fanoušků Zbrojovky Brno, kteří vloni v květnu tlačili ze schodů mobilní toaletu. Tu zřejmě chtěli přehodit přes plot. Situace se jim ale vymkla z rukou. Záchod se převážil a nekontrolovaně padal.

Robert Tydlačka
Fotbalista okusil drsný svět v Anglii. Dostal přezdívku Czech Rob

Zasáhl a ke kovovému oplocení přitlačil jejich šestatřicetiletého kamaráda. Ven ho musela vynést policejní jednotka. Muž skončil v nemocnici. Policie dvojici fandů později odhalila a obvinila. Státní zástupce nakonec jejich trestní stíhání letos podmíněně zastavil na zkušební lhůtu třiceti měsíců.