O nejlepší počin 27letého borce se však nejednalo. Ještě v dresu „B“ Ratiboře se proti Zděchovu prosadil šestkrát. Ačkoliv svůj osobní střelecký rekord nevyrovnal, nemělo by ho nyní minout zápisné.

„Už bych něco měl donést, ještě dlužím z minula,“ směje se autor 11 letošních branek v pěti zápasech.

Momentálně je tak nejlepším střelcem III. A třídy vsetínského okresu. „Především se dívám na to, abychom vyhrávali a probojovali se do vyšší soutěže,“ přemýšlí výhledově.

Leskovec se v současné době nachází na čele tabulky. O účast v okresním přeboru si na jaře zahrají dva nejlepší týmy ze všech skupin.

„Sedm týmů v lize je lepší na dojíždění. Co se týče fotbalu, tak bych spíše bral deset týmů po dvou skupinách. Rozhodnutí svazu musíme respektovat,“ říká smířlivě.

V případě postupu do okresního přeboru by se o jeho vrchol kariéry nejednalo. Dříve už působil v I. A třídě.

„Nejlépe se mi hrálo v I.B. třídě. Jde už poznat určitá kvalita, předvádí se tam technický fotbal. V Leskovci mi to však vyhovuje, máme zde skvělou partu,“ těší útočníka, který v minulosti nastupoval za Janovou nebo Příkazy.

Proč tedy ve vyšších soutěžích nezůstal? „V takové Ratiboři mě i lákalo, abych setrval, ale upřímně jsem netrénoval, jak jsem měl. S odstupem času mě trochu mrzí, že jsem si na to více času nenašel,“ uzavírá Hromada, který v jedné sezoně nastřílel i 30 branek.


Načítám tabulku ...