SKUPINA A

HUTISKO - PRLOV 2:4 (1:2)
Hutisku se premiéra v nové sezoně vůbec nepovedla a po zásluze prohrálo. Do kádru hostů se vrátil odchovanec Michal Vojtášek, který se hned uvedl brankou. „Jsem dnes s výkonem mého týmu takřka stoprocentně spokojený. Výhrady mám jen v obou poločasech ke dvěma krátkým pasážím. Do 25. minuty prvního poločasu jsme byli lepším celkem. Pak jsme přestali hrát a domácí přitvrdili. Přestali jsme se koncentrovat na hru a hráči zbytečně diskutovali s rozhodčím i soupeřem. Po změně stran měli domácí převahu, poté jsme ale utekli na 1:4 a zase se uspokojili. Chvíli se schylovalo k dramatu, ale nakonec jsme zaslouženě získali tři body,“ zhodnotil kouč Prlova Antonín Trlica.
Branky: 34. Jakub Mičkal, 84. Adamec – 11. Novosad, 20. Hajda, 64. Vojtášek, 72. Fila. Rozhodčí: Kýr. Diváků: 50.

POLIČNÁ - LIDEČKO 2:0 (2:0)
Domácí i díky letním posilám Jakubu Kapustovi a dvojici z Juřinky Vaněk, Paťava dotáhli své premiérové vystoupení v 1. B třídě ke třem bodům. „Viděli jsme dva odlišné poločasy. V tom prvním se domácím dařila většina věcí, na kterých celou přípravu pracovali. Měli daleko více ze hry, vypracovali si mnoho šancí a soupeře do hry moc nepouštěli. Z kraje druhé půle přišla šance hostů a Poličná se začala bát o výsledek. Její hráči nebyli tak důrazní, ve většině soubojů byli pozdě, nevěřili si v situacích jeden na jednoho a dávali si těžké přihrávky. Každopádně bych chtěl kluky pochválit za první poločas, ve kterém byl jejich výkon velmi dobrý a musíme být schopni na takové výkony navázat. Stále je na čem pracovat a my se nyní musíme soustředit na Choryni, kde to nebude vůbec jednoduché,“ uvedl trenér Poličné Radomír Kapusta.
Branky: 23. Kapusta, 42. Vaněk. Rozhodčí: Veselý. Diváků: 100.

SEMETÍN – FRANCOVA LHOTA 2:4 (1:3)
Semetín si sice vytvořil více šancí než soupeř, ten ale byl výrazně produktivnější. „Na kombinovanou sestavu se nebudeme vymlouvat. Hosté podali velmi kvalitní výkon a hráli dobře. Na šance jsme sice vyhráli 10:8, ale soupeř byl produktivnější,“ řekl hrající asistent trenéra domácích Vítězslav Sacher.
Branky: 9. Němec, 59. Měrka – 11. a 14. Filák, 20. Juráň, 49. Chmela. Rozhodčí: Dospěl – Zubek. Diváků: 80.

SLAVIČÍN B - HOVĚZÍ 7:0 (3:0)
Domácí jasně ovládli utkání. Již v osmé minutě vedli 2:0 po dvou trefách Šmotka a ve 20. minutě ještě neproměnili pokutový kop. Slavičín zápas rozhodl prakticky do poločasu. Hostující brankář Hučík, který se vrátil na Hovězí z Huslenek, nakonec musel po přestávce ještě čtyřikrát lovit míč ze své sítě. „Hráli jsme špatně. Byli jsme vysoko nad balonem. Mladí hráči domácích napadali naši pomalou rozehrávku a ze všeho nás potrestali. My jsme nebyli dopředu nebezpeční a ani jsme neměli střelu na bránu. Dostávali jsme branky i z odražených míčů,“ smutnil brankář Hovězí Marek Hučík.
Branky: 1. a 8. Šmotek, 38., 48. a 86. Šťastný, 56. Fojtů, 88. Šebák. Rozhodčí: Pavlica – Stodůlka, Skalický. Diváků: 52.

Ilustrační foto
Krajský přebor: kanonýr nováčka Tomšů sestřelil Štítnou


HORNÍ LIDEČ - CHORYNĚ 1:2 PEN. (1:1)
Dramatický zápas přinesl vyloučení domácího brankáře Kubína za zmaření vyložené brankové příležitosti soupeře. Do branky musel z pole Sporek. Ten hostům lapil i penaltu. „Nezačali jsme dobře, soupeř šel po naší chybě do vedení. Šance byly na obou stranách. Byl to remízový zápas,“ sdělil k utkání předseda Horní Lidče Bronislav Gajdošík. „Zbytečně jsme tady ztratili bod. Domácím jsme ho darovali. V závěru jsme měli zápas rozhodnout, kdy jsme na to měli pět šancí a nedali jsme ani penaltu,“ vyčítal si trenér Choryně Radim Žmiják.
Branky: 38. Petrušek – 10. Josef Landa. Rozhodčí: Straka – Mičkal, Skalický. Diváků: 150.

VALAŠSKÁ POLANKA - HALENKOV 8:1 (3:0)
Hosté byli favorizované Polance jen komparzem. „Prvních dvacet minut jsme byli nervózní, ale od první branky jsme jasně opanovali zápas. Postupně z toho byla naše exhibice. Dnešní tři body bychom chtěli věnovat našemu brankáři Šimonu Srbovi, který měl chytat, ale narodil se mu potomek. My mu za celý tým gratulujeme a přejeme hodně zdraví pro celou rodinu,“ prohlásil kouč Valašské Polanky Roman Kučerňák.
Branky: 25., 45. a 48. Polák, 29. Štrbík, 50. Chuchma, 63. a 67. Šafařík, 77. Řezníček – 87. Mikulenka. Rozhodčí: Korch – Kýr, Pavlica. Diváků: 222.

RATIBOŘ – PROSTŘEDNÍ BEČVA 2:4 (1:1)
Zajímavý zápas v Ratiboři rozhodla posila Prostřední Bečvy Aleš Křiva, který prokázal své kvality a dvěma zásahy během minuty rozhodl utkání. „Měli jsme snové vstupy do obou poločasů. Domácí byli velmi dobrým soupeřem, ale my jsme je dvakrát zaskočili Lukášem Křenkem mladším. V prvním poločase jsme trochu polevili a domácí do nás bušili. Ve druhé půli opět smazali naše jednobrankové vedení, ale pak jsme poslali za Ondryáše na hřiště čerstvou posilu Křivu, a ten nádherně rozhodl dvěma trefami během jedné minuty,“ pochvaloval si trenér Prostřední Bečvy Zbyněk Jurajda.
Branky: 44. Mikula, 67. Jakubík – 2. a 49. Lukáš Křenek mladší, 69. a 70. Křiva. Rozhodčí: Blažek – Nohavica, Nuc. Diváků: 111.

Ilustrační foto
I.A: Osvětimany překvapivě padly v Kvasicích, béčko Otrokovic schytalo příděl


SKUPINA B

PŘÍLUKY - FRYŠTÁK 0:4 (0:1)
Dlouhé minuty odolávaly Příluky tlaku soupeře, ale v 25. minutě jejich obranu poprvé překonal Petráš.. Fryšták si nadále vytvářel šance a sedm minut po prvním zásahu vybojoval Ševčík míč pro Vavrušu, ale jeho oblouček skončil mimo. Po přestávce pokračovali hosté v herní převaze a začali své šance proměňovat. Postupně přidali po brance Hřebačka, Vavruša a Ševčík. Konečné skóre mohlo být i vyšší. Hřebačka nastřelil tyč, dvě velké šance Valáška skončily nad bránou. Domácí měli příležitost jen jednu, míč mířící do brány ale odkopl na brankové čáře Hřebačka.
Branky: 30. Petráš, 50. Hřebačka, 64. Vavruša, 84. Ševčík. Rozhodčí: Vobořil – Prokůpek. Diváků: 100.
Příluky: Bakala - Kotík (85. Dujsík), Polanský (64. Nesvadba), Prokop, Frolek (89. Janáč), Julina, Janků, Vlček, Pinkas (64. Zedníček), Dvořáček (85. Budín), Čelůstka.
Fryšták: Mikel - Krajča (77. Rudolf), Bednařík, Skalička, Valášek, Holý - Petráš (46. Chudý), Hřebačka, Sklenář - Ševčík, Vavruša.

ADMIRA HULÍN – KOSTELEC U HOLEŠOVA 0:1 (0:1)
Hosté se do vedení dostali po dvaceti minutách, kdy Plhal zužitkoval nákop za obranu a proměnil samostatný únik. Domácí do přestávky usilovali o vyrovnání, ale několik vyložených šancí trestuhodně zahodili. Po přestávce se Admira těžko prokousávala přes kosteleckou obranu a skóre se do závěrečného hvizdu nezměnilo.
Hulín hned ze začátku sezóny navázal na bídnou domácí bilanci z loňské sezony.
Branka: 20. Plhal. Rozhodčí: Polášek – Němec. Diváků: 100.
Admira Hulín: Černocký – Čevora (84. Štoll), Barták, Jurášek, Zavadil - Mrhálek, Šenkyřík (62. Absolon), Prokop – Csomor (68. Miklík), Motal (56. Hlaváč), Tabara.
Kostelec u Holešova: Kopřiva - Gerát, Darebník (87. Odložilík), Třasoň, D. Marek (84. Žůrek), Pelikán, Hradil, Plhal, T. Marek, Šimčík, Zmeškal.

HOLEŠOV B - TEČOVICE 3:2 (0:1)
Hosty poslal do vedení již po dvanácti minutách Vopatřil. Domácí měli více ze hry, ale nedařilo se jim pořádně ohrozit branku Tečovic. Ty naopak hrozily z brejků. Ve druhém poločase Holešov vyrovnali, když se přímo z rohového kopu trefil Hasala. Následně ale poslal hosty zpět do vedení David Dorazin. Záloha Holešova však neskládala zbraně, zvýšila pohyb bez míče a dobře kombinovala. Po jedné z příležitostí dorazil do branky vyraženou střelu Zaoral a opět vyrovnal skóre. Holešov v závěru tlačil a dvě minuty před koncem o jeho výhře rozhodl povedenou ranou Zaoral.
Branky: 50. Hasala, 66., 88. Zaoral - 3. Vopatřil, 53. Dorazin. Rozhodčí: Dorotík - Žniva, Neubauer. Diváků: 150.
Holešov B: Oral – Kadlčík (11. Karol), Olša, M. Hasala, Paštěka, Marek, O. Hasala, Münster, Očadlík, Zakopal (64.Leško), Menšík (46. Šuba).
Tečovice: Jokl – Chovanec – Kysučan (89. Ondík), Balcárek, Plachý – Závoda, Šnajdr, M. Dorazin, Frkal – D. Dorazin, Vopatřil.

CHROPYNĚ - VESELÁ 1:3 (0:2)
Po celé utkání se Chropyně bránila útokům hostů. Hned ve druhé minutě se po rohovém kopu prosadil Manďák a poslal Veselou do vedení. Ještě před přestávkou zvýšil na 2:0 pro hosty z přímého kopu Dujka. Třináct minut po změně stran se Veselá dočkala třetí branky, ale rozhodčí ji pro ofsajd neuznal. Domácí ale tento moment neprobudil, naopak se museli bránit ještě většímu tlaku soupeře, kteří proměnili „pouze“ jeden únik Přibyly v 62. minutě. Pět minut nato se přece jen dočkala také Chropyně, za kterou korigoval výsledek Menšík. Na víc se ale domácí nezmohli.
Branky: 67. Menšík - 2. Manďák, 38. Dujka, 62. Přibyla. Rozhodčí: Konečný. Diváků: 31.
Chropyně: Koláček - Grmela, Železný, Nehoda, Menšík (81. Loučka), Knapík, Machů, Matějov (74. Sanislo), Stratil, Šeděnka, Štěpánek (46. Panáček).
Veselá: P. Červenka - Dlouhý (73. V. Štěpánek), Šumšal, Manďák, Dujka, Sokol, D. Dlabaja, J. Červenka, M. Dlabaja (11. Přibyla), Divoký, Čoček.

Ilustrační foto.
Divizní Slavičín i v oslabení podruhé slavil výhru


LOUKY – SLAVKOV POD HOSTÝNEM 1:7 (1:0)
Louky ve druhé půli zápasu totálně selhaly a darovaly Slavkovu vítězství. Domácí přitom po prvním poločase vedli díky kanonýrovi Jančovi. Po změně stran se ale hosté prosadili hned sedmkrát a nakonec zcela jednoznačně ovládli duel. Pozoruhodný kousek se podařil Davidu Krajcarovi, jenž během patnácti minut skóroval čtyřikrát.
Branky: 15. Janča - 48., 50., 61., 62. Krajcar D., 60. Krajcar P., 65. Pavlica, 84. Mrázek. Rozhodčí: Dokoupil – Skalický, Brabec. Diváků: 105.
Louky: Neubauer - Janča, Malota, Vyoral, Burša, Pavelka, Laciga (63. Valerián), Kadlík (72. Horák), Kuchárek, Mikač, Kovařík.
Slavkov pod Hostýnem: Neradil - D. Krajcar, Ponížil (83. Macůrek), Z. Sadil, Zámorský (46. Mrázek), Vrubel (74. Urbánek), R. Sadil (20. Šimčík), Kužel (46. Darebníček), P. Krajcar, Pavlica, J. Krajcar.

JAROSLAVICE - MALENOVICE 1:2 PEN. (1:1)
Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté a odměnou jim byla branka z 18. minuty, kterou vstřelil Mňaček, když do branky dorazil vyražený míč. Od 30. minuty byli domácí lepší a pět minut před pauzou po závaru před brankou hostů vstřelil vyrovnávací branku Žďárský. Druhá půle se odehrávala většinou ve středu hřiště bez vyložených šancí a zápas dospěl k penaltovému rozstřelu, ve kterém Jaroslavice dvakrát neproměnily penalty a Malenovice získaly dva body.
Branky: 40. Žárský - 18. Mňaček,
Jaroslavice: Žbel, Gazda, Podéšť, Polách, Vrba, Horňák, Fajgara, Macalík (75. Červenka), Valenta, Žárský, Vávra.
Malenovice: Juráň, Dočkal, Vichorec, Paták, Střelec, Hynčica, Toma, Bartek, Mňaček, Kostka, Struška.

MLADCOVÁ - LUŽKOVICE 2:1 (2:0)
Lužkovicím v Mladcové pomohl také zkušený Světlík, jinak se ale vytasily s omlazeným kádrem. Favorizovaní domácí brzo vedli o dvě branky. Ve druhém poločase jim ale komplikaci způsobil vyloučený Ivo Lošťák. Hosté v závěru snížili, vyrovnat se jim už ale nepodařilo.
Branky: 11. Vyvlečka, 21. Votava - 90. Latif. Rozhodčí: Katrňák – Havrlant, Skopal. Diváků: 89.
Mladcová: Kupka - Votava (79. Vaněk), Vyvlečka (89. Damborský), M. Venený, Kahaja, Zapletal, Lošťák, P. Venený (62. Jaroš), Dlabač, Kraváček, Blažek.
Lužkovice: Böhm - Polepil, Novotný (76. Latif), Mičola, Paták (77. Langer), Král, Světlík, Škrabal, Šuba, Čala, Čekal.

SKUPINA C

LUDKOVICE - ŠUMICE 1:3 (0:2)
Utkání začali lépe favorizovaní hosté, když v patnácté minutě po kombinaci vsítili první branku. Tento gól jenom potvrdil herní pohodu šumického mužstva, které jednoznačně přehrávalo domácí. Ve 21. minutě výstavní střelou navýšili skóre. Ludkovice se prakticky nedostaly do žádné vážné akce a do poločasu žádným způsobem neohrozily hostujícího gólmana. I po změně stran měli hosté fotbalově navrch, což ukázali v 75. minutě vstřelením třetí branky. Domácí celek stačil v závěru utkání pouze korigovat výsledek, když se čtyři minuty před koncem prosadil dorostenecký talent Pavel Majzlík.
Branky: 87. Majzlík - 17., 33. Kelíšek, 75. Žampach. Rozhodčí: Veselý - Toman, Skopal. Diváků: 155.
Ludkovice: Hanák - Nevařil, Dvorník, P. Suchý, P. Mikel., M. Suchý, Bartoš, Hamouz, Bureš, T. Brebis Mikulášek. Střídali: M. Mikel, Majzlík, V. Brebis.
Šumice: Šidlo – I. Pilka, T. Ondřej, Kunovský, Kelíšek, Žampach, V. Ondřej, Gregor, Juřeník, Pančocha, S. Pilka. Střídali: Valášek, Marek.

HAVŘICE - TLUMAČOV 1:3 (0:2)
Havřicím úvodní domácí duel nové sezony vůbec nevyšel. Tlumačov naopak předvedl slušný výkon a zaslouženě zvítězil. Hosty nasměroval za třemi body Zálešák. Ve 44. minutě udeřil Hrdina a tlumačovští šli do kabiny v lepší náladě a s dvoubrankovým náskokem, který hned po přestávce ještě navýšil Jonášek. Havřice sice výsledek zásluhou Moštěka snížily, na zvrat ale neměly.
Branky: 56. Moštek - 29. Zálešák, 44. Hrdina, 46. Jonášek. Rozhodčí: Katrňák – Kubíček, Zpěvák. Diváků: 110.
Havřice: Kročil - Bania (90. T. Rachůnek), M. Maršálek (74. LMaršálek), Moštek, Janíček, Slavětinský, Doležálek, M. Rachůnek, Havier (42. Řezníček), Buráň, T. Rachůnek.
Tlumačov: Škrabal - Sedlář (90. Barwig), Dvořák, Juhaňák, P. Mouka - Fagulec (54. Franko), Zálešák, Jonášek (90. Franco), Kusenda - Hrdina (46. Otevřel), J. Mouka (74. Postava).

BŘEZNICE - BŘEZOLUPY 3:4 PEN. (1:2)
Přestřelka byla k vidění i v Březnici, kam přijely Březolupy. Hosté se v prvním poločase dostali do dvougólového trháku. Nejprve se prosadil Stašek, po půlhodině hry poslal balon do sítě Stašek. Domácí mužstvo vrátil do hry o body Daníček, jenž těsně před přestávkou proměnil pokutový kop. Když hostující Stašek krátce po změně stran zvýšil na 3:1, zdálo se být hotovo. Hráči Březnici se ale zvedli a skóre srovnali. Kontaktní branku obstaral Daníček, na 3:3 srovnal Kozel. V závěrečné desetiminutovce už žádný gól nepadl, na řadu tak přišly pokutové kopy. Penalty patřily hostům.
Branky: 45. (pen.), 76. Daníček, 78. Kozel - 12., 53. Stašek, 30. Gajdošík. Rozhodčí: Vlk – Smirnov, Brabec. Diváků: 87.
Březnice: Dyšlevský - Daníček, Kozel, Hamerník, Rosinec, Adamík (59. Mol), Ambrož (86. Pospíšil), Chvíla, Mňačko (70. Svoboda), Dostál, Šmigura.
Březolupy: Hromeček - Blaha, Blizňák, Gajdošík (90. Hrabec), Popelka, Chaloupka, Soška, Stašek, Šur, Zelík (82. Řezník), Burša.

ZLECHOV - NEDACHLEBICE 4:3 PEN. (3:1)
Přestřelku ve Zlechově ovládli domácí fotbalisté až po penaltovém rozstřelu. Přitom po prvním poločase vedli už 3:1. Skóre otevřel v 11. minutě Kotek. Pak sice hostující Beránek z penalty srovnal, ale Zlechov si vzal vedení zpět. Nejprve se trefil Vaněk, potom se prosadil i Mikula. Fotbalisté Nedakonic však i po změně stran útočili a snažili se o vyrovnání, což se jim nakonec v závěrečné čtvrthodině povedlo. V 75. minutě vstřelil kontaktní braku Hyrák, vyrovnání zařídil veterán Kopčil. V penaltové loterii byli nakonec šťastnější domácí, kteří urvali bod navíc.
Branky: 11. Kotek, 35. Vaněk, 37. Mikula - 27. Beránek (pen.), 75. Hyrák, 89. Kopčil. Rozhodčí: Šebesta – Zelený, Dostálek. Diváků: 100.
Zlechov: Spurný - Oslzla, Machala, Kotek, P. Nožička (63. Šmatelka), Vaněk (82. Bánovský), M. Nožička, Omelka, Kremr, Mikula (83. Balíček), Golian.
Nedakonice: Ondřej - Stupka, Král, Kopčil, Janík, Mojžíš, Hána, Hyrák (85. Králík), Beránek, Bartl (53. Dvouletý), Balíček.

STARÉ MĚSTO - MORKOVICE B 7:1 (3:1)
Tenhle návrat se náramně povedl. Fotbalisté Starého Města po dlouhých patnácti letech znovu odehráli mistrovský zápas na Širůchu, kde před 215 diváky deklasovali morkovickou rezervu 7:1. Lepší premiéru na lavičce Jiskry si nový trenér Libor Soldán nemohl přát. Domácí tým nezaskočila ani vedoucí branka hostů, kterou po čtvrt hodině hry vstřelil Oplt. Staré Město totiž výsledek ještě do přestávky otočilo. K obratu zavelel Petek, který nejprve ve 39. minutě vyrovnal a následně dokonal bleskový obrat. Na poločasových 3:1 upravil Řihák. Domácí borci měli i po změně stran herně navrch a svoji převahu vyjádřili i gólově. Krátce po změně stran se prosadil Svoboda, další zásahy soupeři přidali Sonntag, Svárovský a Řihák.
Branky: 39., 41. Petek, 44., 88. Řihák, 51. Svoboda, 67. Sonntag, 79. Svárovský - 13. Oplt. Rozhodčí: Dostálek – Večeřa, Štulíř. Diváků: 215.
Staré Město: Noha - Tomaštík, Petek, Svárovský, Sonntag (84. Roubínek), Vlček (74. Žajdlík), Svoboda, Řihák, Otáhal (68. Vanda), Horák (79. Jegla), Tinka.
Morkovice B: Koutňák - Dutka, Oplt, T. Potočiar, Zapletal, M. Potočiar, Skácel, Oplt, Goldman, Rosický, Judas.

DRSLAVICE – 1.FC SLOVÁCKO B 0:2 (0:1)
Souboj v Drslavicích vyzněl mnohem lépe pro hostující Slovácko, které zaslouženě zvítězilo 2:0. Hostům pomohl rychlý gól, o který se už v 7. minutě postaral Blažek. Drslavičtí fotbalisté měli pomalejší rozjezd, ale postupně hru vyrovnali. Žádnou z šancí ale nevyužili. I po změně stran byla hra poměrně vyrovnaná, borci z Uherského Hradiště ale byli produktivnější. Na 2:0 zpravil Vašek. Béčko Slovácka ve zbytku utkání výsledek i hru kontrolovalo, domácí se snažili marně.
Branky: 7. Blažek, 62. Vašek. Rozhodčí: Ambroz – Králíček, Korolovych. Diváků: 157.
TJ Drslavice: Huňka - Škařupa (81. Dvořák), Mikulec, Rezek (65. Duda), Zajda (52. Ševeček), Stojaspal, Přecechtěl, J. Machálek, Zemánek, Šobáň, I. Machálek.
1. FC Slovácko B: Zatloukal - Vašek, Perůtka, Maniatis (81. Paška), Blažek - David (60. Králík), Šišák, Šilhavý (76. Blažek), Balaštík - Činčala (61. Sánchez), Lahodný (84. Mazáč).

LUHAČOVICE B – UHERSKÝ OSTROH 2:3 (0:2)
Souboj dvou nováčků krajské I. B třídy skupiny C dopadl lépe pro hosty z Uherského Ostrohu, který bral všechny body. Domácí luhačovická rezerva nezvládla hlavně první půli. Loňského vítěze okresního přeboru Uherskohradišťska poslal do vedení ve 22. minutě Durna z penalty. Na 2:0 zvýšil v závěru první půle Kovařík. Domácí tým se probral až po přestávce a výsledek srovnal. Nejprve skóroval Hruboš, pak se trefil i Horáček. Luhačovické béčko ale nerozhodné skóre neudrželo, když po dalším nedovoleném zákroku v šestnáctce nařídil sudí Mikulášek druhou penaltu, kterou bezpečně proměnil Šálek. Uherský Ostroh už těsný náskok udržel.
Branky: 61. Hruboš, 69. Horáček - 22. Durna (pen.), 41. Kovařík, 73. Šálek (pen.). Rozhodčí: Mikulášek – Zpěvák, Lukáš. Diváků: 130.
Luhačovice B: Coufalík - Kovář (61. Riečičiar), Zábojník (61. Horáček), D. Červenka, Z. Červenka, Kořenek (81. Bača), Hruboš, Bartek, Šůstek (75. Korch), Zmeškal, Jelínek.
Uherský Ostroh: Šicha - Větříšek, Čápek, Beneš, Kovařík - Uřičář (66. Lahola), Durna, Šálek - Gajdorus, Pavlas, Studnička.

Ilustrační foto
Mistrovská kopaná ve Zlínském kraji