Předchozí
1 z 9
Další

V. KARLOVICE - PODLESÍ 2:1 (0:0)

Jaroslav Valián, činovník Velkých Karlovic:

Tomáš Adámek, činovník Podlesí: „V Karlovicích jsme hlavně ve druhé podali velmi dobrý výkon, ale nakonec odjíždíme bez bodu. V 38.min jdeme do deseti, ČK dostává Radim Blažek. O pár minut později po faulu a následné strkanici dostává ČK náš trenér Tomáš Vaněk. Ve druhé půli jdou domácí v 61.min do vedení z penalty. Nesmírně bojovným a obětavým výkonem jsme i v deseti místy lepším celkem a zaslouženě vyrovnáváme v 70.min Petřvalským. V 80.min jdou domácí také do deseti a obrovská škoda, že v 85.min Nosálek neproměňuje svou gólovku. Rozhodnutí přišlo v 94.min, domácí po rychlé akci zakončují na zadní tyč a míč zapadává do naší sítě. Následně rozhodčí píská konec utkání a my padáme na hřiště s tím, že ještě dlouhé minuty rozdýcháváme náš obrovský smutek.

Zcela výjimečně se do médií negativně vyjadřujeme k výkonu rozhodčích, dnes to ale udělat musíme. S odstupem 24 hodin, zcela bez emocí a objektivně musíme říct, že pan hlavní rozhodčí včera řadou chybných verdiktů hodně ovlivnil průběh utkání. Rozepisovat je zde nebudeme. Uvidíme, zda s odstupem času či po zhlédnutí zápasu se dočkáme třeba omluvy."

VIGANTICE - VAL. POLANKA 2:0 (1:0)

Pavel Šturala, trenér Vigantice: „Duel s nedávným účastníkem Krajského přeboru jsme nakonec zvládli a po zásluze bereme tři body. Do utkání jsme nastoupili bez zraněných ex-reprezentantů Milana Baroše a Reného Bolfa. Šanci tak dostali další hráči, kteří zatím nenastupovali pravidelně. V úvodu utkání hosté zahrozili jedinou vážnější šancí, poté jsme převzali otěže duelu do svých rukou. Nejdříve jsme neproměnili pokutový kop. Ve 25. minutě nás ale poslal Jurajda už do vedení. Do šaten jsme odcházeli s jednobrankovým vedením. Ve druhé půli jsme výborným presinkem nedovolili hosty kombinovat, navíc po hodině hry přidal Seidlok druhou uklidňující trefu. Závěr utkání jsme si již pohlídali. Podali jsme kvalitní výkon a vyhráli jsme naprosto zaslouženě."

Jan Tajzler, činovník Val. Polanky: „V úvodu duelu jsme nastřelili brankovou konstrukci domácí svatyně a měli jsme ještě jednu příležitost. To ale bylo z naší strany na dlouhou dobu vše. Domácí po dvaceti minutách hry vstřelili první branku. Ta je uklidnila a předváděli kombinační hru, na kterou jsme nedokázali reagovat. Do kabin jsme odcházeli s jednobrankovým mankem. Ve druhé půli jsme chtěli s výsledkem ještě něco udělat. Domácí nám toho ale příliš nedovolili a v 65. minutě skórovali podruhé. Svoji výhru si už vzít nenechali. V oslabené sestavě jsme na lepší výsledek tentokrát neměli."

KATEŘINICE - VIDČE 3:1 (1:0)

Vít Sacher, trenér Kateřinic: „V souboji s týmem z Vidče jsme už konečně chtěli bodovat naplno. Nakonec se nám to i podařilo. Vyhráli jsme však naprosto zaslouženě a k dobrému výkonu jsme přidali i tři branky. Hosté toho směrem dopředu příliš nepředvedli. Nám se dařilo v zakončování akcí a cennou výhru jsme si pohlídali."

Vladislav Basel, činovník Vidče: „Oproti předchozímu domácímu utkání s Viganticemi bez tří hráčů základní sestavy, zraněných Heryána a Milana Drdy a na dovolené pobývajícím Špůrkovi jsme v sobotu v Kateřinicích odehráli dobrý první poločas, ale v poločase druhém již na domácí nestačili.

Po úvodních náznacích šancí v podobě nepřesných centrů ze strany domácího Vrby přichází v 10.min. povedená akce hostí. Mičkal do uličky uvolňuje Kubjáta, ale ten v zakončení sám před brankářem trefuje střelou doprostřed pouze náruč Rišici. Následuje únik po pravém křídle Šimši, krásný střílený centr před bránu, který před Mičkalem na poslední chvíli odvrací hlavou na roh Maček. Na druhé straně se v šestnáctce obtáčí kolem Petružely Mika, nachází před bránou Vrbu, ale jeho zakončení patou nemůže Lobanova v bráně hostí ohrozit. Po půlhodině hry aktivní Mičkal vybízí k zakončení Babince. Ten nemíří špatně, jeho rána z hranice velkého vápna jen těšně míjí pravou šibenici domácí brány. Závěr první půle patří domácím. Nejprve Doležel přesným centrem nachází v šestnáctce Kuzníka, ale jeho rána míří vysoko nad. Vzápětí tutovka Vrby, který se objevuje sám před Lobanovem. Ten však dobře vybíhá a přízemní střelu vyráží na roh. Míč si staví Jiří Drda a ve 38.min. jej posílá po nacvičeném signálu do skrumáže hráčů na přední tyč, kde se míč dostává na kopačky Ondry a ten jej umísťuje do sítě 1:0.

Úvod druhé půle v režii domácích. Jiří Drda uniká hostující obraně, ale opět skvělý Lobanov vyráží jeho střelu na roh. 54.min. a obrovská chyba hostující obrany. Dlouhý nákop z poloviny domácích nedokáže zastavit stoper Nerád, míč do běhu zpracovává Vrba a míří sám na Lobanova. Při pokusu o zakončení je faulován Petruželou a následuje pokutový kop. Ten s přehledem proměňuje Smilek 2:0. 59.min. a tentokráte běžecký souboj na druhé straně. Pavel Drda do uličky vysouvá Mičkala, který je rychlejší než domácí stoper Zetek a v zakončení při sólu na Rišicu je neomylný. Střela po zemi přesně k tyči 2:1. Ze snížení se hosté neradují dlouho. O tři minuty později je na hranici šestnáctky faulován hostující obranou Jiří Drda. Trestný kop bere na sebe a v 62.min. excelentní střelou přes zeď do šibenice opět navyšuje vedení domácího celku o dvě branky 3:1. Rozhodující moment utkání. Hosté prostřídávají sestavu, do hry se dostává všech pět náhradníků včetně brankáře Kociána a i když se snaží zápas ještě zdramatizovat, zkušení domácí je do zakončení nepouštějí. Naopak v 80.min. můžou sami přidat čtvrtou branku. Proti je ale hostující brankář Kocián, který skvěle likviduje sólo Vrby. Utkání tak končí zaslouženým vítězstvím domácích."

JUŘINKA - HRACHOVEC 1:7 (0:4)

Martin Särkozy, trenér Juřinky: „Hosté z Hrachovce u nás ukázali, proč bojují o první příčku v tabulce. Směrem dopředu jsou nesmírně kvalitní a jejich útočné výpady jsme nastačili pokrývat. Do půle jsme inkasovali hned čtyřikrát. Hosté mají navíc výborně secvičené standartní situace a vytěžili z nich některé branky. Ve druhém poločasu se utkání jen dohrávalo, přesto dokázali hosté své vedení ještě navýšit."

Dušan Janošek, trenér Hrachovce: „Na Juřinku jsme přijeli s respektem a víme, že bodovala ve Viganticích. Mají kvalitní útok včetně Vavříka a samozřejmě také víme, že mají některé hráče zraněné. Na soupeře jsme vletěli hned od první minuty a zase to byl z naší strany hodně dobrý a emotivní zápas s nasazením. V první půli jsme dominovali a svým způsobem jsme domácí k ničemu nepustili, navíc jsme si dali vlastní branku.

Musíme ale dál s pokorou pokračovat a přijdou zase těžší soupeři. Hráčům jsem poděkoval a zveme všechny příznivce na nedělní zápas s Valašskými Příkazy."

VAL. PŘÍKAZY - HORNÍ LIDEČ 4:0 (1:0)

Pavel Juřica, trenér Val. Příkazy: „Utkání se odehrávalo za neustálého deště, takže z obou dvou stran to bylo velmi opatrné - nikdo z mužstev nechtěl udělat nějakou tu chybu. Odehrávala se 25. min. kdy jsme využili chyby hostujícího gólmana při krásné střele Baránka, kdy jsme se dostali k rychlé dorážce, při které se nemýlil Polách. Druhý poločas byl hodně bojovný se spousty tvrdých soubojů. V 57. min se k míči dostal náš útočník Kušnier a ten krásnou střelou zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Touhle brankou jsme se uklidnili a začali hrát to, co jsme si o poločase řekli v kabině. Ještě jsme přidali dvě branky zásluhou Garguláka Lukáše a znovu skvělého snajpra Kušniera. Jsme rádi že jsme derby s Horní Lidčí zvládli na výbornou."

Vojta Číž, trenér Hor. Lideč: „Derby ve Valašských Příkazech jsme absolutně nezvládli. Domácí nám dali lekci z produktivity. My jsme se naopak v zakončení trápili. Nedostali jsme se ke své kombinanční hře, domácí nás předčili v osobních soubojích. Zápas musíme hodně rychle hodit za hlavu a připravit se na těžké domácí utkání s Vigantice."

VAL. MEZIŘÍČÍ B - KELČ 5:1 (1:0)

Vladimír Kostka, trenér Val. Meziříčí B: „Po sérii nepovedených výsledků jsme v duelu s Kelčem chtěli konečně bodovat naplno. Naše výhra se ale vůbec nerodila lehce. V úvodu se nám zranil brankář a také stoper. Do branky šel navíc hráč z pole. Do půle jsme zaznamenali jednu branku. Hosté po příchodu ze šatny srovnali. Vedení jsme ale vzápětí vrátili a o pár minut později se nám podařilo v krátkém časovém úseku vstřelit dvě branky. Závěr utkání jsme si pohlídali a dvě minuty před koncem jsme dali výsledku definitivní podobu. Odehráli jsme velmi dobré utkání, kdy jsme se museli vyrovnat s několika nepříjemnými okamžiky, výhra o čtyři branky je však naprosto zasloužená."

Lukáš  Vadel, činovník Kelče: „Utkání ve Valašském Meziříčí jsme vůbec nezvládli a odjíždíme s vysokou prohrou. V sestavě nám chybělo několik zkušenějších hráčů, čehož domácí využili. Po změně stran se nám podařilo srovnat, ale naše radost trvala pouhou minutu a domácí si vzali vedení nazpět. O výsledku pak rozhodly dva slepené góly mezi 54. a 56. minutou. Domácí v závěru přidali pátou trefu. Mladých fotbalistům nelze upřít bojovnost, ale do kolen nás sráží individuální chyby. Dostáváme velmi laciné branky a zkušenější soupeř to dokáže zúročit.

PROSTŘ. BEČVA - ROŽNOV P/R 4:0 (2:0)

Daniel Šulák, trenér Prostř. Bečvy: „Místní derby vidělo přes čtyři stovky fotbalových příznivců. Hosté disponují mladým mužstvem a byli to oni, kteří poprvé zahrozili. Nás uklidnila úvodní trefa Fiuráška již z osmé minuty, který se prosadil po rohovém kopu. O deset minut později se Vašek pěkně trefil z voleje a rázem jsme vedli o dvě branky a výsledkem 2:0 skončil i první poločas. Druhé dějství bylo již více taktický svázáno. Hosté mohli vstřelit kontaktní branku a nastřelili brankovou konstrukci. Třetí branka definitivně zlomila odpor Rožnova a v závěru jsme přidali čtvrtou branku. Pokračujeme na vítězné vlně a jsme za to rádi."

Radim Polách, trenér Rožnova p/R: „Utkání jsme nezvládli podle našich představ a rozhodli standartní situace domácího celku. Přitom hned v úvodu jsme mohli skórovat my, ale nedali jsme. Domácí tým naše mladíky přehrál svými zkušenostmi a své příležitosti, na rozdíl od nás, dokázal proměnit. Ve druhé půli jsme mohli utkání ještě patřičně dramatizovat, své možnosti jsme však nezužitkovali. Výkon mužstva však nebyl zrovna ideální a domácí toho dokázali využít."


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...