„Loni to byla při klání v Praze spíše generálka, kde jsme si organizaci osahali, otestovali. Nyní to již bude výrazně větší, s bohatým doprovodným programem,“ slibuje jeden z hlavních organizátorů a místopředseda spolku příznivců Borusie Dortund Jan Šimčík.

O punc vzácnosti se měly postarat bývalé opory slavného německého klubu Jan Koller a Tomáš Rosický. „Oba se nedávno z pracovních důvodů omluvili,“ zamrzelo organizátora, který s kolegy se však postaral o dostatečný program.

Fotbalisté SK Ostrožská Lhota se po třech letech vrací do okresního přeboru. Sobotní oslavy postupu byly velké. S pohárem je kapitán týmu Miroslav Machala.
Podívejte se. Kapitán Lhoťanů chce hrát v okrese do pátého místa

„Převážně fotbalové atrakce pro děti i dospělé, jako jsou měření rychlosti střely, soutěž na její přesnost a podobně. Večer pak nebude chybět zábava, hudba a také cimbálovka,“ láká příznivce nejen fotbalu, ale i dobré zábavy.

Dvanáctka přihlášených klubů bude rozdělena do dvou skupin, přičemž na nejlepší osmičku pak čekají vyřazovací boje. „Protože většina členů fanklubů hraje kopanou na výkonnostní, krajské a okresní úrovni, určitě se očekávají líté boje,“ poznamenal Šimčík, v minulosti gólman Chvalčova. „Nebude chybět ani potřebná rivalita, každopádně v prví řadě půjde o setkání a zábavu!“