„Byl jsem zvědavý na konfrontaci s Přerovem, konečný výsledek ale pro nás není příznivý. Zápas ukázal, co nám ještě schází. I když skóre není hezké, soupeři jsme většinu branek sami darovali. Tím ale nesnižuji jeho výkon,“ uvedl kouč Valašského Meziříčí Pavel Hajný.

Divize E, 21. kolo -
1. FC VIKTORIE PŘEROV – TJ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 4:0 (2:0)
Branky:
18. Hynek Caletka, 43. Petr Mirvald, 49. Jan Masný, 82. Martin Repček. Rozhodčí: Janeček – Dudek, Laštuvka (Sedláček). Žluté karty: Řezník, Mirvald – Švec, Žilinský, Smílek. Diváci: 137. 
Valašské Meziříčí: Michut – Kuběna, Kelárek (46. Vašek), Švec, Kadla – Urban, Žilinský, Macíček Veselý (55. Smilek) – Výmola, J. Vrána (87. Kopecký). Trenér: Hajný.

Zkušený trenér dobře věděl, jak silný protivník jako partu v sobotu odpoledne čeká.

„Přerov má velice kvalitní mužstvo. Na tuto soutěž hraje opravdu velice dobrý a kombinační fotbal. Domácí mají v sestavě pohyblivé a tvořivé hráče, v této divizní skupině jsou nejvíce fotbaloví, byť třeba nemají takovou kvalitu jako vedoucí Hranice, ale vědí, co chtějí hrát,“ oceňuje Hajný.

Jeho tým dorazil do Přerova bez Šimona Vrány, Gajdoše a Vozáka, na trávník ale vstoupil bez většího respektu. „Na soupeře jsme vletěli, chtěli jsme si to s ním rozdat na férovku,“ tvrdí Hajný.

I když Valaši v úvodu střetnutí soupeře dobře presovali a byli aktivní, po zbytečné chybě v 18. minutě, kdy se trefil Caletka, pohrávali 0:1.

Hosté však dál byli Viktorii rovnocenným soupeřem. Ještě do přestávky mohl výsledek srovnat Urban, který šel sám na gólmana Krynského. Tomu ale pomohl jeden ze spoluhráčů, jenž míč odkopl před brankovou čarou.

Přerovští nepříjemnou chvíli přečkali a těsně před přestávkou skóre navýšili. Mirvald využil zaváhání soupeřova brankáře Michuta a poslal domácí do trháku.

„Druhý poločas jsme začali aktivně, nepůjčili soupeři balon, ale po nedorozumění stopera s gólmanem jsme soupeři darovali třetí branku,“ povzdechl si hostující kouč.

Odražený balon z pětadvaceti metrů napálil do prázdné brány Masný.

Viktoria už zápas v klidu dohrála. Valašské Meziříčí sice mohlo zápas zdramatizovat, ale Macíček v jasné šanci neuspěl a v 82. minutě navíc Repček po chybě v soupeřově rozehrávce pojistil výhru domácích.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...