VSETÍN - HFK OLOMOUC 1:0 (1:0)

„Když jsme vyhráli, tak je asi výhra zasloužená. Ale ze čtyř týmů, na které jsme dosud narazili, bylo HFK zatím nejkvalitnější. Chytili jsme začátek a prvních dvacet minut jsme měli kvalitu. Do dvacáté minuty to byl od nás výborný zápas. Dali jsme po pěkné akci šťastnou branku vlastním gólem soupeře. Jenže poté stejně jako s Hranicemi jsme trpěli na herní disciplínu. Jednou nás podržel brankář Eliáš, jednou nás zachránila tyč,“ oddechl si trenér Vsetína Miroslav Mičega, který musel o přestávce zvýšit hlas.

„Ve druhém poločase byl sice soupeř opticky fotbalovější, ale do šancí jsme ho nepouštěli, naopak po brejcích jsme se do jistých náznaků dostávali my a mohli přidat druhou branku. Ale zápas kluci odedřeli, odbojovali, je to mladý tým, který bude dál pracovat,“ podotkl Mičega, který v posledních dvou týdnech přivítal dvě posily ze Zlína Miroslava Leskovjana a Patrika Geržu.

Vsetín: Eliáš - Dulík, Řeřucha, Mydlář (56. Gerža), Surovec, Leskovjan (85. Kocourek), Naňák, Vítek (64. Zuzaňák), Maček, Hořelica (90. Smilek), Bublák. Trenér: M. Mičega.

Fotbalisté Valašského Meziříčí. Ilustrační foto
Valmez přišel o letošní neporazitelnost. S posíleným béčkem Opavy padl o gól