Poslední tým třetí ligy se proti pátému celku krajského přeboru Moravskoslezského kraje poměrně nadřel, i když nakonec mohl zvítězit mnohem výraznějším rozdílem. „Výsledek mohl být jiný,“ říká Bedrich.

Ten se musel proti Čeladné obejít bez zraněných opor Deklevy, Matyáše a Žilinského. Šanci dostali nejenom posily Fojtík s Kociánem, ale také starší dorostenci. „Kluci zaslouží pochvalu. Líbili se mi,“ pravil Bedrich.

Absence důležitých mužů se na výkonu Valmezu projevila pouze v úvodu střetnutí. „Začátek nebyl z naší strany bůhvíjaký. Zkoušeli jsme nový herní systém, takže jsme se do tempa dostávali postupně. Dostali jsme gól a pak museli výsledek otáčet,“ uvedl Bedrich.

Jeho tým se postupně zlepšil a dvěma brankami Furmánka dokonal obrat. Druhá půle už byla zcela v režii favorita, který mohl své vedení navýšit, ale z několika vyložených šancí dal pouze jeden gól. Výhru účastníka MSFL završil Šichor.

„Jsem rád, že jsme soupeře z nižší soutěže přehráli fyzicky. Pořád klukům tvrdíme, že i když nemáme talent, můžeme ho nahradit sílou nebo kondicí,“ říká Bedrich.

„Čeladnou jsme ke konci přehrávali. Zápas jsme dohrávali v euforii,“ dodal s úsměvem kouč vítězů.

Náladu si Valemz zvedl už v pátek, kdy v rámci tréninku nastřílel Chuchelné sedm branek za první poločas a rozhodnuté utkání nechal dohrát béčko.

„Pořád tvrdím, že každý zápas je lepší než trénink,“ dodal Bedrich.

Valašsko ožilo hokejem. Zelenožlutí borci se první březnový den pustili do bojů v play-off. Za mohutné podpory věrných fanoušků.
Hokejoví fanoušci rozpoutali zelenožluté peklo

TJ Valašské Meziříčí – SK Beskyd Čeladná 3:1 (2:1)

Branky Valašského Meziříčí: Patrik Furmánek 2, Marek Šichor