Vsetínské středisko volného času připravuje na dobu jarních prázdnin jednu z dalších venkovních aktivit. „V době od 6. do 14. března máte možnost zapojit se do naší land artové výzvy. Vytvořte na libovolném místě v přírodě dílo z přírodnin, motiv může být jakýkoli,“ uvádí Gréta Dobešová z ALCEDA, a dodává, že jej stačí vyfotit a poslat na e-mail den.zeme@alcedovsetin.cz s předmětem LAND ART. Poté vás bude od 15. do 19. března od 9.00 do 15.00 v ALCEDU na recepci čekat dárek. 

K výzvě patří další úkoly, ke splnění si můžete vybrat kterýkoli z nich. „Pomalujte kamínek a vyměňte si jej na tajném místě, které naleznete pomocí GPS souřadnic, ty budou přístupné na webu ALCEDA. Dále můžete podniknout procházku do Panské zahrady a na Naučné stezce ‚EVVO pojď si hrát‛ najdete žluté úkoly ke splnění,“ prozrazuje dále Gréta Dobešová.

Doufáme, že se veřejnosti naše venkovní aktivity v době nouzového stavu líbí. Již jsme zaznamenali úspěch s Karnevalovou procházkou umístěnou do parku na Trávníkách a Stezkou křížem krážem po městě. Land artová výzva určitě není poslední z aktivit tohoto typu, těšit se můžete na další,“ slibuje Martina Hromadová, pověřená ředitelka ALCEDA.

Lindita Iljazi