Přišli podpořit zpěváčky ze Základní školy Luh a dětského folklorního souboru Vsacánek. Doprovázela je kapela Dareband, která po ukončení koled představila koncert vánočních písní. Pracovníci spolupořádajícího Domu kultury zase pro malé zpěváčky připravili teplý čaj, který si po skvělém výkonu v chladném adventním večeru zasloužili. A děti si zpívání užívaly. „Moc se mi to tu líbí, hlavně proto, že mě baví zpívání," řekla devítiletá Jitka Borsíková.

Lidem se virtuální propojení s koledníky z celé republiky líbilo. „Je to moc pěkné. Hlavně když si lidé v předvánočním shonu na sebe najdou čas a společně si zazpívají," svěřila se osmatřicetiletá učitelka ze Vsetína Martina Borsíková.

Zazpívat si dorazili také lidé z okolních vesnic. „Moc se nám to líbilo. Jsme rádi, že jsme si mohli zazpívat a tak se vánočně naladit. Akci jsme spojili s nákupy," prozradila zase Petra Kalichová z Ratiboře.

Koledníky přišla do Vsetína podpořit také starostka Města Iveta Táborská. „Mně se líbí všechny akce, kde se schází lidé a tato akce se mi líbí moc. Je to takové setkání s písničkou. Jen bych si příště přála, aby byli lidé více spontánnější," řekla starostka Iveta Táborská.