„Sněhu na horách sice pomalu ubývá, ale Maškarní lyžovačku to rozhodně neohrozí. Všechny srdečně zveme, děti v maskách mají po celý den lyžování zdarma," uvedl Luboš Sušila ze Ski areálu Razula.

Na sjezdovce Horal bude připravena sjezdová trať s překážkami plnými sladkostí, které si děti mohou za jízdy utrhnout a odnést s sebou nebo rovnou sníst. Bude se také soutěžit o nejoriginálnější a nejhezčí masky, ty nejlepší získají atraktivní ceny. Návštěvníky přijde pozdravit maskot Ski areálu Razula strašidýlko Razulák a také Maxipes Fík. Pro odpočinek po lyžování bude na terase u hotelu Horal připraven koutek stolních her Mindok.

Registrace na Maškarní lyžovačku začíná v 9 hodin, soutěžní jízdy masek budou probíhat od 10.30 do 12 hodin.

„Doporučujeme vzít s sebou na Maškarní lyžovačku také plavky. Po zábavě na lyžích určitě přijde vhod zahřátí v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal hned vedle sjezdovky. Nebo můžete zajít na ochutnávku krajových specialit do Valašské hospůdky hotelu Horal," láká mluvčí Ski areálu Razula Martina Žáčková. Pro ty, kteří by chtěli přijet na celý víkend, je podle ní ještě několik volných pokojů v blízkých hotelech Lanterna a Galik.

I přes teplotní výkyvy slibuje Ski areál Razula stále dobré lyžařské podmínky, zvláště na hlavní sjezdovce Razula díky její severní orientaci. „Je jasné, že už se pomalu blížíme k závěru lyžařské sezóny. Ale než nastane, ještě pořád můžeme slíbit velmi slušné lyžování. Rádi bychom s provozem sjezdovek vydrželi až do Velikonoc a ideálně až do 2. dubna, kdy máme v plánu uspořádat závěrečný závod sezóny Razula Open Cup, ale uvidíme, jak nám bude přát počasí," dodal Luboš Sušila.

www.razula.cz